Yapı Sektöründe +2 Taksit!

CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile 31 Ocak 2019’a  kadar yapı sektöründe faaliyet gösteren kampanyaya dahil üye işyerlerinde yapacağınız 300 - 30.000 TL arası 2 - 10 taksitli alışverişlerinize artı 2 taksit fırsatı!

Üye iş yerinin uyguladığı taksit adedi üzerine kart hamilinin isteği doğrultusunda +2 taksit olarak uygulanacaktır.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'den tahsil edilir. Artı Paket'e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabilir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Ticari kartlar, Banka kartları, Artı Paket'e dahil olmayan CardFinans Fix ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili üye işyerlerinin şikayet hattına iletebilir.

Artı taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Kampanyaya tüm HSBC Advantage kredi kartları dahildir. HSBC Ticari Kartlar ve Advantage NakitPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. HSBC Concept için katılım ücretsizdir.

Bu kampanya sona ermiştir.