Visa’dan Ticari Kartlara, Beymen’de İndirim!

Visa, Visa logolu ticari kredi kart sahiplerine 30 Eylül 2018’e kadar Beymen mağazalarından 2010341921030 kampanya kodunu kullanılarak belirli ürünler hariç yapacakları kurumsal alışverişlerde* mevcut kurumsal indirimlerine ek %10 indirim fırsatı sunuyor.

Siz de, Visa logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla Beymen mağazalarında kasada indirim kodunuzu söyleyerek yapacağınız ödemelerde %10 indirimden yararlanabilirsiniz.

*Kurumsal üniforma, kurum logolu özel tasarlanmış ürünler, özel organizasyonlarınız için tasarlanmış ürünler, yılbaşı hediyeleri, bayram ve yılbaşı çikolataları, hediye kartı, kişiye özel gömlek ve takım elbise dikimi alanlarında kurumsal hizmet verilmektedir. Prada, Miu Miu ve Moncler indirim yasaklı markalardır.

Bu kampanya, Beymen Mağazacılık A.Ş. ve Visa Europe Services tarafından düzenlenmektedir ve 1 Ocak – 30 Eylül 2018 tarihleri  arasında geçerlidir.

Türkiye’de ihraç edilmiş Visa logolu Ticari Kredi ve Banka Kartları bu kampanyada geçerlidir. Ön ödemeli kartlar dahil değildir.

Kampanya, Visa Ticari kart ile Beymen mağazalarında 1 Ocak – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak kurumsal satışlarda geçerlidir. Visa ticari kartlar ile yapılacak alışverişlerde mevcut kurumsal indirime ek olarak %10 indirim uygulanacaktır.

Mevcut kurumsal indirim alınacak ürünün adedine, markasına ve kategorisine göre değişiklik göstermektedir. Bu indirimi alışveriş esnasında kurumsal satış danışmanlarından öğrenebilirsiniz.Kurumsal satış kontakt kişiler: Oktay.ERTURK@beymen.com, Beklan.GOZUTOK@beymen.com

Kampanyadan yararlanabilmek için indirim kodunun kasada söylenmesi ve ödemenin Visa Ticari Kartlar ile yapılması gerekmektedi. Kampanya kodu: 2010341921030

Kurumsal satış kataloğuna Beymen mağazalarından ve Hediye Kataloğu linkinden ulaşılabilir: http://newsletter.beymen.com/resman/2017-beymen-hediye-katalogu/ Kurumsal satınalma sadece bu katalogda yer alan ürünlerde yapılabilir.

Kampanyadan faydalanmak için kart sahibinin mağaza görevlisine kurumsal satın alma yapmak istediğini belirtmesi gerekmektedir. İndirim fatura başına uygulanacak olup, aynı müşteri birden fazla kez indirimden yararlanabilir.

Bu indirim yalnızca Beymen mağazalarında geçerli olup telefonla yapılan satışlarda ve beymen.com’da geçerli değildir.

Konsinye ürünler ve indirim yasaklı ürünler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

Kampanya sadece kart sahibi için geçerlidir. Kampanya kapsamında indirim üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez.

Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan Visa ve iştirakleri sorumlu değildir.

Visa,kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar www.visa.com.tr de duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Beymen ve Visa kötü niyetli kullanımları eleme hakkına sahiptir. Ayrıca, kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutarlar.

Kampanya kapsamında Beymen’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen’in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.