VISA’dan Hepsiburada fırsatı!

Visa’dan Visa logolu ticari kredi kartlara Hepsiburada fırsatı!
Visa, 24 Mayıs-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında Visa logolu QNB Finansbank ticari kredi kartıyla hepsiburada.com’dan altın hariç yapılacak alışverişlerde alışverişin ardından kartlarını hepsiburada.com profillerine ilk kez kaydeden Visa kredi kartı sahiplerine, hepsiburada.com’dan kargo bedeli hariç tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri altın hariç ilk alışverişinde 50 TL indirim fırsatı sunuyor! Visa kredi kartı hepsiburada.com sitesine kaydedildikten 15 gün sonra indirime hak kazanılacaktır.
Siz de QNB Finansbank Visa ticari kredi kartınızla bu kampanyalardan yararlanma imkanını kaçırmayın!

Kampanya, 24 Mayıs- 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında Visa kredi kartın hepsiburada.com sitesine ilk kez kaydedilmesi ve kayıtlı kalması halinde geçerlidir.

Altın hariç 300 TL ve üzeri sepet oluşturulduğunda 50 TL indirim ödeme adımında sipariş özeti sayfasında otomatik düşecektir.

Ödeme bilgilerinde Visa kredi kartı seçildikten sonra indirim sipariş özeti sayfasında yansıyacaktır.

Her bir üye hesabından yalnızca 1 kez kayıtlı kart ile kampanyadan yararlanılabilir.

31 Temmuz 2019 tarihine kadar (bu tarih dahil), kampanya dönemi süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/geri gönderim vs.) indirim hak kazanma durumunu etkileyebilir.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

ParaPuan kullanılarak yapılacak alışverişler ve yurtdışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular hepsiburada.com’un 0850 252 40 00 numaralı çağrı merkezi hattına iletilebilir.

Kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

hepsiburada.com’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için hepsiburada.com’un web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanyadan faydalanılarak yapılan alışverişte kampanyalı ürünler iade edilmek istenirse ödenen tutar kadar iade gerçekleştirilir.

Bu kampanya sona ermiştir.