VISA Ticari Kredi Kartlarına Waternet Fırsatı!

VISA logolu ticari kredi kartları ile 1 Ocak – 30 Nisan 2018 tarihleri arasında ilk kez 24 ay taahhütlü yeni Waternet su arıtma cihazı abonesi olup kampanya talebini iletenler, aboneliklerinin 2., 3. ve 4. aylarında abonelik ücreti ödemiyor! Siz de QNB Finansbank VISA ticari kartınızla kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın.

Bu kampanya, “Waternet A.Ş” (“Waternet”) tarafından düzenlenmektedir ve 1 Ocak – 30 Nisan 2018 arasında geçerlidir.

Tüm Visa logolu QNB Finansbank ticari kredi kartları bu kampanyada geçerlidir.

Banka kartları, ön ödemeli kartlar ve bireysel kredi kartları dahil değildir.

Kampanya dahilinde keşif ve montaj sonrası belirlenen Waternet abonelik bedeli  2.3. ve 4. ay ücretsiz olacaktır. Aylık abonelik ücreti, keşif ve montaj sonrası belirlenen fiyat üzerinden, sözleşme imza tarihinde 1. ayda ve imzalandıktan sonra 5. ayından itibaren müşteriye faturalandırılmaya başlanacaktır.

Kampanya Waternet Giriş Paketi bedelini kapsamamaktadır.99$ lık Giriş Paketi bedeli müşteriden tahsil edilecektir.

Kampanya, Waternet su arıtma cihazları için  abonelik ücretinin ödemesinin Visa logolu Ticari Kredi Kart ile yapılması durumunda geçerlidir.

Waternet’in hizmet verdiği ve Kampanyanın geçerli olduğu iller: Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bilecik, Balıkesir Edremit, İzmir, Muğla, Denizli, Eskişehir, Antalya, Mersin, Adana, Gaziantep, Kayseri, Trabzon, Ordu, Samsun, Ankara, Yalova.

Kampanyadan faydalanmak için kart sahibinin Waternet’e kampanyadan faydalanma talebini belirtmesi gerekmektedir. Ödeme erteleme otomatik değildir.

İşbu kampanya sadece 24 ay taahhüt veren yeni Waternet abonelikleri için bir kereye mahsus olmak üzere geçerli olup, Waternet’in referans kampanyası dışında hiçbir surette firmanın diğer kampanyaları, promosyon veya indirimleriyle birleştirilemez.

Özel indirim şartlarında sözleşme imzalayan Waternet kurumsal proje müşterileri ve zincir projeleri bu kampanyaya dahil değildir.

Kampanya sadece kart sahibi için geçerlidir. Kampanya kapsamında kazanılan hak üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez; satın alınan hizmet herhangi bir promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz. Bu kampanya kapsamında üçüncü kişilere abonelik devri yapılamaz.

18 yaşından küçük olanlar kampanyaya katılamazlar.

Waternet, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Waternet veya VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. Waternet veya VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsurları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. Bu iptal sonucunda katılımdan tahsil edilecek tutar üzerinde Sözleşmenin tarafları müşteriye sağladıkları indirim oranında hak sahibidirler.

Kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Kampanya kapsamında yapılacak abonelikler ve alınacak ürünlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler  ile her türlü teknik ve lojistik konu ile ilgili sorun ve sorular için: info@waternet.com ve 0850 250 22 22

Bu kampanya sona ermiştir.