VISA Ticari Kredi Kartlarına METRO

VISA’dan, VISA logolu ticari kartlara* 5 Mayıs – 23 Haziran 2017 tarihleri arasında Türkiye’deki tüm Metro mağazalarından Metro kart ile kampanyanın tanımlı olduğu POS’lardan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri Hazır Erzak Paketi alışverişlerinde,  alışverişlerin %5’i değerinde toplam 10.000 TL’ye varan 30 Temmuz 2017’ye kadar  Metro Toptancı Market’lerinde geçerli hediye çeki** fırsatı! Siz de QNB Finansbank Visa ticari kartınızla bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!
* Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.
** Hediye çeki kazanımı için Metro Toptancı Market’lerde  “Kasa şefliği” ne hediye çekinin kazanıldığı alışverişin yapıldığı kart, fatura ve işlem slibi ile başvurulmalıdır. Başvuru sonrasında Metro tarafından en geç 30 gün içinde Metro’ya kayıtlı olunan e-mail adreslerine mail olarak ve/veya telefon numaralarına SMS mesajıyla hediye çeki kazanımları hakkında bilgi verilecektir. Hediye çekleri, bilgilendirme mesajının gönderilmesinin ardından alışverişin yapıldığı Metro mağazasından teslim alınabilecektir.   

Bu kampanya, 5 Mayıs 2017 - 23 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerlidir ve “Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.” (“Metro”) ve Visa Europe Services ( Visa) tarafından düzenlenmektedir.

Türkiye’de ihraç edilmiş Visa logolu Ticari Kartlar ( Kredi Kartı ve Banka Kartı) (ön ödemeli kartlar dahil değildir) bu kampanyada geçerlidir.

“Hazır Erzak Paketi”, içeriği Metro tarafından belirlenen ve kutulanıp mağazalarda satışa sunulan Ramazan erzak kolilerini kapsamaktadır. İçeriği müşteri özelinde oluşturulan erzak kolileri kampanyaya dahil değildir.

Hediye çeki kazanımı için Metro Toptancı Market’lerde  “Kasa şefliği” ne hediye çekinin kazanıldığı alışverişin yapıldığı kart, fatura ve işlem slibi ile başvurulmalıdır. Başvuru sonrasında Metro tarafından en geç 30 gün içinde Metro’ya kayıtlı olunan e-mail adreslerine mail olarak ve/veya telefon numaralarına SMS mesajıyla hediye çeki kazanımları hakkında bilgi verilecektir. Hediye çekleri, bilgilendirme mesajının gönderilmesinin ardından alışverişin yapıldığı Metro mağazasından teslim alınabilecektir.

14 Temmuz 2017 tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kazanılan çekler 30 Temmuz 2017 kadar Metro Toptancı Market’lerde yapılacak olan  herhangi alışverişte kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayan çekler geçersiz sayılacaktır.

Her müşteri kampanyadan bir defa faydalanabilir. Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 10.000 TL değerinde hediye çeki kazanabilir.

Kampanya başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

Bu kampanya sadece Metro Toptancı Market’lerde ve ödemenin Visa logolu Ticari Kart ile yapılması durumunda geçerlidir.

Kampanya kapsamında hediye çeki üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, kısmı kullanım yapılamaz.

Kampanyayı düzenleyen kuruluş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar www.metro-tr.com ve visa.com.tr ‘de duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Metro ve Visa mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. Ayrıca, kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutarlar.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular için:  http://www.metro-tr.com/ ve visa.com.tr’yi ziyaret edebilir, 444 50 40 “Metro Çağrı Merkezi” ni arayabilirsiniz.

Bu kampanya sona ermiştir.