Visa Ticari Kredi Kartlara Trendyol Fırsatı!

Visa’dan Visa logolu ticari kredi kartlara Trendyol Fırsatı!
Visa, 30 Nisan 2018’e kadar Visa logolu  ticari kredi kartıyla Trendyol üzerinden yapılacak alışverişlerin ardından, kartlarını profillerine ilk kez kaydeden Visa ticari kredi kartı sahiplerine 1-16 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerli, tek kullanımlık indirim kodu ile tek seferde kargo bedeli hariç yapacakları 100 TL ve üzeri bir alışverişte geçerli 30 TL indirim fırsatı sunuyor!
Siz de QNB Finansbank Visa ticari kredi kartınızla* bu kampanyalardan yararlanma fırsatını kaçırmayın!
*Önceki kart kaydetme kampanyalarından yararlanan hesaplar, farklı visa kredi kartı kaydederek kampanyadan yeniden yararlanamamaktadır.

İndirim kodu 1 Mayıs 2018 tarihinde trendyol.com'a kayıtlı üyelik hesabına yüklenecektir.

İndirim kodu ile ilgili bilgilendirme, hak eden müşterilere kampanyanın bitiş tarihinden itibaren 3 gün içerisinde e-posta yoluyla yapılacaktır.

Visa banka kartları kampanyaya dahil değildir.

1-30 Nisan 2018 tarihleri arasında kazanılan 30 TL değerindeki indirim kodu 1-16 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerli olup Trendyol’da tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri bir alışverişte kullanılabilir.

İndirim kodu, trendyol.com ödemeler sayfasında “İndirim Kuponu/ Kodu” alanına girilerek aktifleştirilir.

Kampanya için kazanılan indirim kodları yukarıda belirtilen tarihler itibariyle kullanılmadığı durumda kullanıma kapatılacak, tekrar aktif hale getirilmeyecek ve yenisi ile değiştirilmeyecektir.

30 TL değerindeki indirim bölünemez, birleştirilemez ya da paraya çevrilemez.

Bir alışveriş sırasında sadece bir indirim kullanılabilir.

İndirim kampanyasından her bir katılımcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Önceki kart kaydetme kampanyalarından yararlanan hesaplar, farklı visa kredi kartı kaydederek kampanyadan yeniden yararlanamamaktadırlar.

Kampanya  www.trendyol.com web sitesinde, mobil web sitesinde ve mobil uygulamasında geçerli olacaktır.

İndirim, indirim kodunun kullanıldığı alışveriş sırasında gerçekleşecektir.

Kampanya, Visa’nın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Trendyol ve Visa her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.

Katılım koşullarını http://www.trendyol.com/  internet sitesinden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Trendyol.com’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için Trendyol.com’un web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Trendyol.com’dan alınan hizmetler ile  ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler  Trendyol.com’un 0 212 331 0 200 numaralı hattına iletilebilir.

 

Bu kampanya sona ermiştir.