Visa Ticari Kredi Kartlara İstegelsin Fırsatı!

QNB Finansbank ticari kredi kartlara İstegelsin Fırsatı!
31 Aralık 2019'a kadar Visa logolu  ticari kredi kartıyla İstegelsin uygulaması üzerinden uygulamaya kayıt olan ve giriş yapan ticari kredi kart sahiplerine, 5 Mart- 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli, tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri bir alışverişte geçerli 30 TL indirim fırsatı!
Siz de QNB Finansbank Visa ticari kredi kartınızla bu kampanyalardan yararlanma fırsatını kaçırmayın!
*Önceki kart kaydetme kampanyalarından yararlanan hesaplar, farklı Visa kredi kartı kaydederek kampanyadan yeniden yararlanamamaktadır.

Bu kampanya Future Teknoloji Ticaret A.Ş. (“İstegelsin”) ve Visa Europe Services LLC (“VISA”) tarafından düzenlenmektedir.

Kampanya kapsamında 31 Aralık 2019 tarihine kadar İstegelsin uygulamasından Visa logolu tüm bireysel ve ticari kredi, banka ve ön ödemeli kartları ile tek seferde yapılan kargo bedeli hariç 100TL ve üzeri ilk alışveriştelerde anında 30 TL indirim uygulanacaktır.

İndirimden yararlanabilmek için İstegelsin uygulaması üzerinden kayıt olmak ve üye girişi yapılması gereklidir.

Sigara, tütün ve alkol ürünlerinin internet üzerinden satışı yasak olduğu için satılan ürünler arasında değildir ve kampanyaya dahil değildir.

İndirim bölünemez, birleştirilemez ya da paraya çevrilemez.

Bir kullanıcı kampanyadan yalnızca 1 defa yararlanabilir.

İstegelsin ve Visa her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. Kampanya boyunca, kampanyaya katılımları olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcı yahut katılımcıların o güne kadar olan bütün kampanya katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan Visa ve iştirakleri sorumlu değildir.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

ParaPuan kullanılarak yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

İstegelsin’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için İstegelsin’in web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 255 17 17 danışma hattını arayabilir, info@istegelsin.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Bu kampanya sona ermiştir.