Visa Ticari Kredi Kartlara , Hertz’de İndirim!

Visa, Visa logolu ticari kredi kartı kullanıcılarına 31 Aralık 2018’e kadar kampanyaya üye Hertz ofislerinde belirli lokasyonlar* için yapılacak Hertz Family, Fun, Green ve Prestige araç gruplarındaki kiralamalarda  %15 indirim fırsatı sunuyor! ( Belirli günler hariç**)  

Siz de, Visa logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla Hertz ofislerinde yapacağınız araç kiralamalarda 769986 numaralı kampanya kodunu kullanarak %15 indirimden yararlanabilirsiniz.    

*İndirim, Hertz Family, Fun, Green ve Prestige araç grupları ile kampanyaya katılan lokasyonlarından yapılacak araç kiralamalarında geçerlidir. Detaylı bilgi için websitesi: www.hertz.com  

** Kampanya yoğunluk yaşanan özel gün/günlerde uygulanmayabilir.

Bu kampanya, 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerlidir ve Hertz tarafından düzenlenmektedir.

Türkiye’de ihraç edilmiş Visa logolu Ticari Kredi Kartlar bu kampanyada geçerlidir. Banka Kartı, ön ödemeli kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Araç kiralamalarında %15 indirim sağlanacaktır.

İndirim, Hertz’in tüm dünya genelinde kampanyaya katılan ofislerinde geçerli olup perakende liste fiyatları üzerinden uygulanır.

Kampanya ödemenin Visa logolu Ticari Kredi Kartı ile yapılması durumunda geçerlidir.

Ayrıca indirimin uygulanabilmesi için rezervasyon esnasında 769986 numaralı kampanya kodu (CDP) mutlaka işlenmelidir.

15% indirim en iyi ön ödemeli ve ön ödemesiz fiyat tarifesi (özel promosyonlar hariç) üzerinden tüm dünyada kampanyaya katılan Hertz lokasyonunda rezervasyon yaparken uygulanır. İndirim, kiralama süresi, kullanılan mesafe, fiyata dahil olan tüm zorunlu sigortalar ve güvenceler için gerçerlidir.

İndirim, lokasyon servis bedelleri, vergiler ve ek talebe bağlı ekstralar , Hasar Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası, İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası, kar zinciri/lastiği, çocuk koltuğu tek yönlü kiralama, GPS gibi ek ürün ve hizmetler için geçerli değildir.

(Örnek: İngiltere’den yapılan bir rezervasyon ise Pound), ön ödemesiz tarifeler lokal para birimi cinsinden belirtilir.

Kampanya yoğunluk yaşanan özel gün/günlerde uygulanmayabilir.

Hertz, önceden bildirimde bulunmaksızın kampanyada değişiklik yapma veya iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.

Hertz Koleksiyon Araçlarında İndirim bu kampanyaya katılan lokasyonlardaki; Hertz Family, Fun, Green ve Prestige araç gruplarında geçerlidir.

Hertz Prestige araç grubu için de ödeme Visa logolu Ticari Kart ile yapılmalıdır ve kiralama esnasında kart ibraz edilmelidir. Bazı lokasyonlarda ikinci bir kredi kartı istenebilir.

Hertz Koleksiyon araçları sadece belirli lokasyonlarda mevcuttur. Araç marka ve modelleri müsaitliğe bağlı olup, değişiklik gösterebilir.

Kampanya başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez. Kampanya sadece kart sahibi adına yapılacak kiralamalar için geçerlidir. Kampanya kapsamında indirim üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanyayı düzenleyen kuruluş veya Visa mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. Visa kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında alınan hizmetlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve soruları Hertz’in  cgomariz@hertz.com adresine iletebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.