VISA Ticari Kartlarına Misafirliq Fırsatı

VISA, VISA logolu ticari kredi kartlarıyla**  1 Nisan – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında catering ihtiyaçlarınız için Misafirliq’ten %20 iade fırsatı sunuyor*!

Siz de QNB Finansbank Visa ticari kredi kartınızla bu kampanyalardan yararlanma imkanını kaçırmayın!

*Misafirliq.com üzerinden yapılan online siparişlerde kampanyadan faydalanmak için VISA20 kampanya kodunun sipariş ekranındaki hediye çeki alanına girilmesi gerekmektedir.  mail adresinden ya da 0850 885 01 86 numaralı Misafirliq sipariş hattından siparişinizi verirken Visa ticari kart kampanyasından faydalanmak istendiği belirtilmeli ve kredi kartı ödeme için mail order formu doldurulmalıdır. 
** Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Bu kampanya, “Misafirlik Org. Gıda San. ve Tic. A.Ş.” (“Misafirliq”) ve Visa tarafından düzenlenmektedir ve 01.04.2017- 31.12.2017 tarihleri arasında geçerlidir.

Türkiye’de ihraç edilmiş Visa logolu ticari kredi kartları bu Kampanyada geçerlidir. Banka kartları, bireysel kredi kartları ve ön ödemeli kartlar dahil değildir.

Misafirliq.com üzerinden yapılan online siparişlerde kampanyadan faydalanmak için “VISA20” kampanya kodunun sipariş ekranındaki hediye çeki alanına girilmesi gerekmektedir.

Misafirliq.com üzerinden yapılan online ödemelerde, ödeme anında indirimsiz tutar tahsil edilecek, ödemenin %20’sine karşılık gelen indirim tutarı kredi kartına iade edilecektir.

İndirim tutarının kredi kartına iade edilmesi maksimum 10 iş gününde olacaktır.

info@misafirliq.com mail adresinden ve/veya 0850 885 01 86 numaralı Misafirliq sipariş hattından sipariş verilirken Visa ticari kredi kartı kampanyasından faydalanmak istendiği belirtilmeli ve kredi kartı ödeme için mail order formu doldurulmalıdır.

Kampanya başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

Kampanya sadece kart sahibi için geçerlidir. Kampanya kapsamında indirim üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez.

Misafirliq ve Visa, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanyayı düzenleyen kuruluş veya VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve sorular Misafirliq’in info@misafirliq.com ve/veya 0850 885 01 86 numaralı Müşteri Hizmetleri hattına iletilebilir.

 

Bu kampanya sona ermiştir.