VISA Ticari Kartlarına hepsiburada.com Fırsatı!

VISA, 31 Aralık 2017 tarihine kadar hepsiburada.com’da kişisel bakım, kozmetik, süpermarket, anne, bebek, oyuncak, pet shop kategorilerinde satıcısı HepsiBurada olan ürünlerden tek seferde profiline kayıtlı Visa logolu QNB Finansbank ticari kredi kartıyla veya ödemenin ardından bu kartını profiline yükleyecek şekilde yapılacak ödeme kuponu,hediye çeki hariç KDV dahil 150 TL ve üzeri alışverişin ardından bir sonraki 75 TL ve üzeri alışverişinde geçerli 25 TL indirim fırsatı sunuyor. Kazanılan 25 TL indirim belirtilen kategorilerde ve satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde 15 gün boyunca geçerlidir.

Siz de QNB Finansbank Visa ticari kredi kartınızla* bu kampanyalardan yararlanma imkanını kaçırmayın!

* Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Türkiye’de ihraç edilmiş tüm Visa logolu QNB Finansbank ticari kredi kartları bu Kampanyada geçerlidir.

Bu kampanya, 31 Aralık 2017 (bu tarih dahil)  tarihine kadar  Hepsiburada.com’da ödemenin Visa kredi kartlarıyla yapılması ve alışveriş sonrasında Visa kredi kartlarının Hızlı Alışveriş Profiline kaydedilmesi veya Visa kredi kartlarıyla oluşturulmuş Hızlı Alışveriş Profiliyle alışveriş yapılması durumunda geçerlidir.

Visa banka kartları kampanyaya dahil değildir.

Alışverişinizden 15 gün sonra kişisel bakım, kozmetik, süpermarket, anne,bebek,oyuncak ve pet shop kategorilerinde satıcısı hepsiburada olan ürünlerde geçerli 25TL indirim hepsiburada.com hesabınıza tanımlanır ve hesabınıza tanımlandığı günden itibaren 15 gün boyunca geçerlidir.

İndirimin geçerliliğini kaybetmemesi için Visa kredi kartlarının kayıtlı kalması gerekmektedir.

25TL indirim kampanyasından sadece 1 kere faydalanabilirsiniz. Farklı kullanıcı adı,rumuz,kimlik,ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılmasına rağmen fatura adresi,ticari ünvanı,vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan indirimi iptal etme hakkına sahiptir.

Kampanya dönemi süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/ürün geri gönderim vs.) kampanyadan yararlanma durumunu etkileyecektir.

Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA , iştirakleri ve QNB Finansbank sorumlu değildir.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar www.hepsiburada.com ve www.visa.com.tr 'de duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar HepsiBurada ve VISA kötü niyetli kullanımları eleme hakkına sahiptir. Ayrıca, kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutarlar.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve sorular  hepsiburada.com’un 0850 252 40 00 hattına iletilebilir.

Detaylı bilgi için www.hepsiburada.com ve www.visa.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz.

Bu kampanya sona ermiştir.