VISA Ticari Kartlara WORKINTON

VISA, 1 Temmuz – 31 Ağustos 2017 tarihleri arasında, VISA logolu Ticari Kart ile yapılacak, kart başına toplam 590 TL (500 TL+ KDV) ile sınırlı olmak üzere;  yurt içi WORKINTON şubelerinde saatlik/günlük, aylık, kontörlü, özel masa üyeliklerinde ayda 4 kere, Toplantı odaları, Sanal ofis ve Hazır ofis hizmet alımlarında ayda 1 kere ve Workinmember üyeliklerinde %40 indirim fırsatı sunuyor! Siz de VISA logolu QNB Finansbank Ticari Kartınız* ile bu fırsattan yararlanın!

*Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Bu kampanya, “Workinton Ofis Kafe Hizmetleri A.Ş” (“Workinton”) ve Visa Europe Services ( Visa) tarafından düzenlenmektedir ve 1 Temmuz – 31 Ağustos 2017 tarihleri arasında geçerlidir.

Türkiye’de yerleşik bankaların  ihraç edilmiş Visa logolu Ticari Kartlar ( Kredi Kartı ve Banka Kartı) (ön ödemeli kartlar dahil değildir) bu Kampanyada geçerlidir.

Ödemenin Visa logolu Ticari Kart ile yapılması zorunludur.

Kampanyadan faydalanmak için kart sahibi, Workinton görevlisine indirimden faydalanma talebini ve Ticari Kart’ın ilk 6 hanesini ve son 4 hanesini ödeme noktasında bildirmekle yükümlüdür.

Kampanya tutarında indirim, Workinton ödeme noktalarında anında yansıtılacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için ödemenin Türkiye’de yerleşik bankaların ihraç ettiği Visa logolu geçerli bir Visa Ticari Kart ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Kampanya,  başka kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanya sadece kart sahibi için geçerlidir. Kampanya kapsamında indirim üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez.

Workinton  ve Visa, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Workinton  veya VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında  WORKINTON şubelerinden satın alınacak üyelik ve hizmetlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü soru, sorun, itiraz ve şikayetler için: info@workinton.com

Bu kampanya sona ermiştir.