VISA Ticari Kartlara Hertz Fırsatı

VISA, VISA logolu ticari kredi kartlarıyla 31 Aralık 2017 tarihine kadar Hertz'te belirli araç grubu ve lokasyonlarda* yapılacak araç kiralamalarında %15 indirim fırsatı sunuyor!** ( Belirli günler hariç***)
Siz de QNB Finansbank Visa logolu ticari kredi kartınızla bu indirimden yararlanma fırsatını kaçırmayın!

*İndirim, Hertz Family, Fun, Green, Prestige ve Koleksiyon araç grupları ile kampanyaya katılan lokasyonlarından yapılacak araç kiralamalarında geçerlidir. Detaylı bilgi için websitesi: www.hertz.com
**Kampanyadan yararlanmak için rezervasyon esnasında 769986 numaralı kampanya kodu (CDP) mutlaka işlenmelidir.
*** Kampanya yoğunluk yaşanan özel gün/günlerde uygulanmayabilir.

Bu kampanya, 1 Ocak - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerlidir ve Hertz tarafından düzenlenmektedir.
Kampanya ödemenin Visa logolu Ticari Kart ile yapılması durumunda geçerlidir.

Türkiye’de ihraç edilmiş Visa logolu ticari kredi kartları, Visa logolu ticari banka kartları kampanyaya dahil olup, ön ödemeli kartlar dahil değildir.

İndirim, Hertz’in tüm dünya genelinde kampanyaya katılan ofislerinde geçerli olup perakende liste fiyatları üzerinden uygulanır. İndirim en iyi ön ödemeli ve ön ödemesiz fiyat tarifesi (özel promosyonlar hariç) üzerinden tüm dünyada kampanyaya katılan Hertz lokasyonunda rezervasyon yaparken uygulanır.

İndirim, kiralama süresi, kullanılan mesafe, fiyata dahil olan tüm zorunlu sigortalar ve güvenceler için gerçerlidir.

İndirim, lokasyon servis bedelleri, vergiler ve ek talebe bağlı ekstralar , Hasar Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası, İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası, kar zinciri/lastiği, çocuk koltuğu tek yönlü kiralama, GPS gibi ek ürün ve hizmetler için geçerli değildir.

İndirimin uygulanabilmesi için rezervasyon esnasında 769986 numaralı kampanya kodu (CDP) mutlaka işlenmelidir.

Kampanya yoğunluk yaşanan özel gün/günlerde uygulanmayabilir.

Hertz Prestige araç grubu için de ödeme Visa logolu Ticari Kart ile yapılmalıdır ve kiralama esnasında kart ibraz edilmelidir

Hertz, önceden bildirimde bulunmaksızın kampanyada değişiklik yapma veya iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.

Kampanya başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez. Kampanya sadece kart sahibi adına yapılacak kiralamalar için geçerlidir. Kampanya kapsamında indirim üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Hertz veya Visa mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. Visa kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında alınan hizmetlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular Hertz’in “cgomariz@hertz.com” adresine iletebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.