Visa Ticari Kartlara , Gitti Gidiyor’da İndirim!

Visa, Visa logolu ticari kartlar ile 01/12/2017- 25/02/2018 arası Gittigidiyor.com’da oluşturulacak yeni mağaza aboneliklerinde 100 TL’ye varan %25 indirim fırsatı sunuyor!

Siz de, Visa logolu QNB Finansbank Ticari Kartınızla 01/12/2017- 25/02/2018 kampanya tarihleri arasında www.gittigidiyor.com 'da yeni mağaza aboneliği oluşturun, maksimum 100 TL olacak şekilde %25 indirimden faydalanın.

* Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Bu kampanya, Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş (“Gitti Gidiyor”) ve Visa tarafından düzenlenmektedir ve 1 Aralık 2017 – 25 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Türkiye’de ihraç edilmiş Visa logolu Ticari Kartlar (ön ödemeli kartlar dahil değildir) bu Kampanyada geçerlidir.

Kampanya dahilinde Visa ticari kart kullanıcılarına Gittigidiyor.com’dan yapılacak  mağaza aboneliği alımına özel %25 indirim sağlanacaktır.

Visa ticari kart sahipleri mağaza aboneliği satın alma sayfasında Visa ticari kart bilgilerini girdiğinde %25 indirim kullanabilir olacaktır.

Kampanyadan bir kullanıcı maksimum 100 TL değerinde indirim alabilir.

Kampanyadan faydalanabilmek için abonenin Gittigidiyor.com üyesi olması gerekecektir.

Kampanya dahilinde kullanıcılar bir seferde en fazla 100 TL indirim alacak şekilde birden fazla abonelik alabilir.

Kampanya tarihinden önce mağaza aboneliği alan kullanıcılar, aynı veya bir üst mağaza aboneliği alması halinde kampanyadan yararlanabilirler. (Temel mağaza aboneliğinden Temel mağaza aboneliğine, Temel Mağaza aboneliğinden Pro Mağazaya veya Mega  Mağaza aboneliğine geçiş halinde mümkündür)

Kampanyadan faydalanmak amacıyla mevcut aboneliklerini iptal eden kullanıcılar indirimden faydalanmayacaktır.

Kampanya başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

Kampanya sadece kart sahibi için geçerlidir. Kampanya kapsamında indirim üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez.

Kampanyayı düzenleyen kuruluş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar gittigidiyor.com sitesinde duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Bu kampanya sona ermiştir.