Visa logolu ticari kredi kartlara Apsiyon fırsatı!

Visa logolu ticari kredi kartlarıyla 31 Aralık 2018’e kadar www.apsiyon.com üzerinden aidat ödemeleri için otomatik ödeme talimatı verenlere, yıl sonuna kadar toplam 30 TL hizmet bedeli indirimi fırsatı!
İlk 5000 kişinin yararlanabileceği bu fırsattan siz de, Visa logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla yararlanabilirsiniz.

Bu kampanya Apsiyon Bilişim A.Ş. (“Apsiyon”) ve Visa Europe Service LLC. (“VISA”) tarafından düzenlenmektedir.

Kampanya, 01.08.2018 – 31.12.2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Türkiye’de ihraç edilmiş tüm bireysel ve ticari VISA kredi kartları bu kampanyada geçerlidir.

Kampanya kapsamında; aidat ödemelerinin VISA Kartlar ile otomatik ödeme talimatı vererek tek çekim olarak yapılması durumunda toplamda 30 TL’ye kadar hizmet bedeli alınmayacaktır. Otomatik ödeme dışında, tek seferlik ödemelerden hizmet bedeli alınmaya devam edecektir.

Kampanya yalnızca aidat ödemelerini kapsar. Apsiyon üzerinden yapılan kira ödemeleri bu kampanya kapsamında değildir.

Kampanya tarihinden önce VISA kartları ile otomatik ödeme talimatı vermiş kullanıcılar, kampanyadan otomatik olarak yararlandırılacaktır.

Kampanya kapsamında bir kullanıcının yararlanabileceği hizmet bedeli indirim tutarı en fazla 30 TL’dir.

Birden fazla otomatik ödeme talimatı olan kullanıcıların, toplamda ödediği hizmet bedeli üzerinden toplam 30 TL indirim hakkı mevcuttur.

Hizmet bedeli, Apsiyon ödeme ekranında otomatik olarak düşülecektir.

Kampanya yalnızca ilk 5.000 (beş bin) kişi için geçerli olup ilk beş bin kişinin tamamlanması ile kampanya sona erecektir.

Kullanıcılar, kampanyaya katılarak kampanya koşullarını kabul etmiş sayılacaktır.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Apsiyon ve VISA kötü niyetli kullanımları tespit etme ve eleme hakkına sahiptir. Ayrıca Apsiyon ve VISA, kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsurları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini iptal ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan tahsil etme haklarını saklı tutarlar.

Apsiyon ve VISA her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme ve katılım koşullarını değiştirme haklarını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar www.apsiyon.com üzerinden duyurulacaktır. Katılım koşullarını takip etmek kullanıcıların sorumluluğundadır.

Kampanya, Visa’nın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Visa’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için Visa web sitesinden detaylı bilgi alınabilir QNB Finansbank A.Ş.’nin bu kampanyalarla ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında apsiyon.com’dan alınan hizmetler ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler 0 216 911 87 77 numaralı hatta iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.