Visa Logolu Ticari Kartlara Metro Fırsatı!

VISA’dan, VISA logolu ticari kartlarla 23 Nisan-15 Haziran 2018 tarihleri arasında Metro Toptancı Marketlerde Metro kart ile kampanyanın tanımlı olduğu POS’lardan tek seferde yapılacak ilk 700 TL ve üzeri Hazır Erzak Paketi alışverişinde, alışverişin %5’i değerinde toplam 7.500 TL’ye varan 31 Ağustos 2018’e kadar Metro Toptancı Market’lerinde geçerli hediye çeki** fırsatı!
Katılım için alışverişin yapıldığı gün içerisinde “ERZAK” boşluk “8 haneli Metro Müşteri Numarası” boşluk Visa Kart Numarasının son 4 hanesini” yazılıp 5650’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir.
Siz de QNB Finansbank Visa ticari kartınızla bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!
* Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.
** Hediye çeki kazanımı için Metro Toptancı Market’lerde  “Kasa şefliği” ne hediye çekinin kazanıldığı alışverişin yapıldığı kart, fatura ve işlem slibi ile başvurulmalıdır. Başvuru sonrasında Metro tarafından en geç 15 gün içinde Metro’ya kayıtlı olunan e-mail adreslerine mail olarak ve/veya telefon numaralarına SMS mesajıyla hediye çeki kazanımları hakkında bilgi verilecektir. Hediye çekleri, bilgilendirme mesajının gönderilmesinin ardından alışverişin yapıldığı Metro mağazasından teslim alınabilecektir.

Hediye çeki kazanımı için Metro Toptancı Market’lerde  “Kasa şefliği” ne hediye çekinin kazanıldığı alışverişin yapıldığı kart, fatura ve işlem slibi ile başvurulmalıdır. Başvuru sonrasında Metro tarafından en geç 15 gün içinde Metro’ya kayıtlı olunan e-mail adreslerine mail olarak ve/veya telefon numaralarına SMS mesajıyla hediye çeki kazanımları hakkında bilgi verilecektir. Hediye çekleri, bilgilendirme mesajının gönderilmesinin ardından alışverişin yapıldığı Metro mağazasından teslim alınabilecektir.

Kampanyaya katılım içim SMS zorunluluğu bulunmaktadır. Kampanyadan yararlanmak için alışverişinizi yaptığınız gün içerisinde “ERZAK” boşluk “8 haneli Metro Müşteri Numaranız” boşluk Visa Kart Numaranızın son 4 hanesi” yazınız 5650’ye SMS gönderiniz. Kampanya koşullarını yerine getirenler kampanya bitiminden en geç 15 (onbeş) gün içinde Metro müşteri numarasına  kayıtlı olan e-mail adreslerine ve/veya telefon numaralarına SMS mesajıyla kazanımları hakkında bilgilendirilecektir.

Kazanılan çekler 31 Ağustos 2018’e kadar Metro mağazalarında yapılacak olan  herhangi alışverişte kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayan çekler geçersiz sayılacaktır.

Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Kampanya kapsamında her bir Metro kart ile minimum 35TL, maksimum 7.500TL çek kazanılabilir.

Kampanya başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

Her müşteri kampanyadan sadece 1 defa faydalanabilir. Başka bir bankanın VISA logolu ticari kartı ile hediye çeki fırsatından faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

Verilen hediye çekleri sadece Metro mağazalarında geçerlidir.

Kampanya, ödemenin Visa logolu Ticari Kart ile yapılması durumunda geçerlidir.

Yapılan alışverişin Kampanya dahil olması için mutlaka mağazada Kampanyanın tanımlı olduğu pos cihazından işlem yapılması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında hediye çeki üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, Kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, kısmı kullanım yapılamaz.

Hediye çekinin, kazanan kişinin bilgisi dışında üçüncü kişiler tarafından kullanılması halinde Kampanya düzenleyicisi sorumluluk kabul etmez.

18 yaşından küçük olanlar Kampanyaya katılamaz; katılsalar dahi indirimden yararlanamazlar.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar kampanya koşullarında değişiklik yapma veya istedikleri zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar metro-tr.com ve visa.com.tr’de duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes Kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Metro ve Visa mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. Ayrıca, Kampanya boyunca, Kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutarlar.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular için: 444 50 40 Metro Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için metro-tr.com ve visa.com.tr’yi ziyaret edebilir, 444 50 40 “Metro Çağrı Merkezi” ni arayabilirsiniz

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Metro Toptancı Marketler’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için Metro Toptancı Marketler’in web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanya sona ermiştir.