Visa Logolu Ticari Kartlara Metro Fırsatı!

VISA logolu QNB Finansbank ticari kartlarla, 15 Haziran 2018 tarihine kadar tüm Metro Toptancı Marketlerde Metro kart ile tek seferde yapılacak ilk 700 TL ve üzeri Hazır Erzak Paketi alışverişinde, alışverişin %5’i değerinde toplamda 7.500 TL’ye varan hediye çeki fırsatı!
Katılım için alışverişin yapıldığı gün içerisinde “ERZAK” boşluk “8 haneli Metro Müşteri Numarası” boşluk "Visa Kart Numarasının son 4 hanesini” yazılıp 5650’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir.
Siz de Visa logolu QNB Finansbank ticari kartınızla bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!

“Hazır Erzak Paketi” içeriği Metro tarafından belirlenen ve kutulanıp mağazalarda satışa sunulan Ramazan erzak kolilerini kapsamaktadır. İçeriği müşteri özelinde oluşturulan erzak kolileri kampanyaya dahil değildir.

Katılım sağlayan müşteriler Metro mağazalarında  “Kasa şefliği” ne hediye çekini kazandığı alışverişi yaptığı kart, fatura ve işlem slipi ile başvurarak hediye çeklerini kampanya bitiminden 15 iş gün sonrasında  teslim alabilecektir.

Kazanılan çekler 31 Ağustos 2018’e kadar Metro mağazalarında yapılacak olan  herhangi alışverişte kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayan çekler geçersiz sayılacaktır.

Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında her bir Metro kart ile minimum 35TL, maksimum 7.500TL çek kazanılabilir.

Kampanya başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

Her müşteri kampanyadan sadece 1 defa faydalanabilir.

Verilen hediye çekleri sadece Metro mağazalarında geçerlidir.

Kampanya, ödemenin Visa logolu Ticari Kart ile yapılması durumunda geçerlidir.

Yapılan alışverişin kampanyaya dahil olması için mutlaka mağazada kampanyanın tanımlı olduğu pos cihazından işlem yapılması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında hediye çeki üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun devredilemez, Kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, kısmi kullanım yapılamaz.

Hediye çekinin, kazanan kişinin bilgisi dışında üçüncü kişiler tarafından kullanılması halinde kampanya düzenleyicisi sorumluluk kabul etmez.

18 yaşından küçük olanlar kampanyaya katılamaz; katılsalar dahi indirimden yararlanamazlar.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar kampanya koşullarında değişiklik yapma veya istedikleri zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar metro-tr.com ve visa.com.tr’de duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Metro ve Visa mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. Ayrıca, kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutarlar.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular için: 444 50 40 Metro Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için metro-tr.com ve visa.com.tr’yi ziyaret edebilir, 444 50 40 “Metro Çağrı Merkezi” ni arayabilirsiniz.

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Metro Toptancı Marketler’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için Metro Toptancı Marketler’in web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanya sona ermiştir.