Viessmann

CardFinans’ınızla anlaşmalı Viessmann üye işyerlerinde 1 Mart  – 30 Nisan 2019 arasında QNB Finansbank POS’larından yapacağınız 2,000 TL üzeri kombi ve klima alımlarına 100 TL indirim üstelik  9 taksit fırsatıyla!

1 Mart  – 30 Nisan 2019 arasında CardFinans kredi kartlarınız veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile anlaşmalı Viessmann üye işyerlerinde QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapacağınız 2,000 TL ve üzeri kombi ve klima alışverişlerinize 100 TL indirim ve 9 taksit fırsatı sunulacaktır.

İndirim alisveriş tarihinden sonra kesilecek ilk ekstreye yansıyacaktır.

İndirim, sadece CardFinans bireysel, ticari kredi kartları ve Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile QNB Finansbank POS’larından yapılacak işlemlerde geçerli olacaktır.

Kampanyadan, bir müşteri bir kez yararlanabilir ve en fazla 100 TL indirim kazanabilir.

100 TL indirim kazanılabilmesi için tüm indirimler/promosyonlar vb düşüldükten sonra ödenecek net tutarın en az 2,000 TL olması gerekmektedir.

İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.

Banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler indirim ve artı taksit kampanyasına dahil değildir.

2 ve 3 taksitli alışverişlere kart hamilinin isteği üzerine +6 taksit imkanı sunulacaktır.

Artı 6 taksit, üye işyerlerinin uyguladığı taksit adedi üzerine müşteri talebine bağlı olarak eklenecektir.

CardFinans Fix “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve CardFinans Fix’den tahsil edilecektir. CardFinans Fix Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz

Artı taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Viessmann’ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Viessmann’dan alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Kampanya kapsamında Viessmann üye işyerlerinden satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili Viessmann’ın  444 5 261 no’lu müşteri danışma hattına iletebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.