Turizm Sektöründe +3 Taksit!

CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile 31 Mayıs 2019'a kadar turizm sektöründe faaliyet gösteren anlaşmalı üye işyerlerinde yapacağınız 300 - 30.000 TL arası 2-9 taksitli alışverişlerinize artı 3 taksit fırsatı!

Artı taksit 2-9 taksitli alışverişlerde geçerli olup müşteri talebine bağlı olarak, üye iş yerinin uyguladığı taksit adeti üzerine eklenir.
Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Ticari kartlar, Banka kartları, Artı Paket'e dahil olmayan CardFinans Fix ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve CardFinans Fix'den tahsil edilecektir. Artı Paket'e dahil olmak ve bilgi almak isteyen kart sahipleri 0 850 222 0 900’ü arayabilirler. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

QNB Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kampanya sona ermiştir.