Trendyol

CardFinans'ınızla Trendyol'dan kasım ayı sonuna kadar yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerinize peşin fiyatına 3 taksit fırsatı!

  • Kampanya kapsamında, kasım ayı sonuna kadar Trendyol'da QNB Finansbank POS’undan CardFinans’ınızla yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 3 taksit fırsatı sunulacaktır.
  • Kampanya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit yasağı kapsamında yer almayan ürünlerde geçerlidir.
  • ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.
  • Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.
  • Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit yasağı kapsamında yer almayan ürünlerde geçerlidir. BDDK’nın taksit kısıtlamaları gereğince; basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 3 ay, elektronik eşya harcamalarında (video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5.000 TL’nin üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet harcamalarında 6 ay, mobilya, elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) ve fiyatı 5.000 TL’nin altında olan televizyon harcamalarında 9 ay, bilgisayar harcamalarında 12 taksit sınırı bulunmaktadır.
  • Trendyol ve QNB Finansbank A.Ş.; kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar.
Bu kampanya sona ermiştir.