Toptan sektörü alışverişlerinizde tek çekime +2, taksitli işlemlere +3 taksit!

CardFinans'ınızla 31 Aralık 2022 tarihine kadar toptan sektöründe kampanyaya dahil üye işyerlerinde 100 TL üzeri tek çelim alışverişlerinize +2, taksitli alışverişlerinize +3 taksit fırsatı!

 

  • Kampanya kapsamında, CardFinans bireysel kredi kartları ve Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile aralık ayı boyunca QNB Finansbank POS’larından yapılacak 100 TL-75.000 TL tek çekim işlemlere +2 taksit, 2 - 9 arası taksitli alışverişlerinizde üye işyerinin uyguladığı taksit adeti üzerine, kart hamilinin isteği doğrultusunda artı 3 taksit uygulanacaktır. 
  • Banka kartları, Artı Paket'e dahil olmayan CardFinans Fix, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler, artı taksit kampanyasına dahil değildir. 
  • CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 10 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'den tahsil edilir. Artı Paket'e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabilir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir. 
  • Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz. 
  • Yasal düzenleme gereği BİREYSEL kredi kartları ile kozmetik, alkollü içecek, ofis malzemeleri, telekomünikasyon, yemek, gıda, akaryakıt, hediye kart ve hediye çeki alımlarında, doğrudan pazarlama, yurtdışı alışverişleri, basılı ve külçe halindeki kuyum harcamalarında taksitli satış yapılamamaktadır. (Basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 3 taksit uygulanabilecektir.) Havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda 3 taksitle; kulüp ve derneklerle yapılan ödemelerde, elektronik eşya (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5.000 Türk Lirasının üzerinde olan televizyon vb.) 4 taksitle, tablet alımları 6 taksitle; sağlık ürünü alımlarında 9 taksitle; vergi ödemelerinde, fiyatı beş bin Türk Lirasına kadar olan televizyon, mobilya ve elektrikli eşya alımlarında (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) 9 taksitle; bilgisayar alımları 12 taksitle; havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt içine ilişkin harcamalar 18 taksitle sınırlı olmak üzere taksitli satış yapılabilmektedir. Bireysel kredi kartları ile bunlar dışındaki sektörlerde en fazla 12; ticari kredi kartları ile sektör bağımsız en fazla 18 taksit uygulanabilecektir. Bankamız POS'undan anılan yasal düzenlemelere aykırı olarak taksitli satış yapılması durumunda sorumluluk üye işyerinize ait olacaktır.
  • Banka kampanya koşullarını sona erdirme ya da değiştirme hakkını saklı tutar, kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir. 
  • Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili üye işyerlerinin şikayet hattına iletilebilir.
Bu kampanya sona ermiştir.