Ticari Kredi Kartlarına +3 Taksit

2 Temmuz 2018-31 Aralık 2018 arasında CardFinans KOBİ ticari kredi kartı alan müşterilerimize, kartlarının onaylandığı tarihten itibaren 6 ay boyunca boyunca sektör kısıtı olmaksızın bu kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapacakları 2-9 arası taksitli harcamalarına +3 taksit fırsatı !

Kampanyada sektör kısıtı bulunmamaktadır, kampanya tüm sektörlerde geçerlidir.

Online alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Artı taksit fırsatı, 2- 9 arası taksitli alışverişlere kart hamilinin isteği üzerine artı 3 taksit olarak uygulanacaktır. Artı taksit, üye iş yerinin uyguladığı taksit adedi üzerine eklenecektir.

2 Temmuz 2018-31 Aralık 2018 tarihleri arasında Ticari Kredi Kartı başvurusu onaylanan her müşteri, kartının onaylandığı tarihten itibaren 6 ay boyunca kampanyadan faydalanabilecektir.

Banka kartları, Bireysel kredi kartları, CardFinans Fix’ ler, Sanal kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili üye işyerlerinin şikayet hattına iletilebilir.

Artı taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

QNB Finansbank değişen koşullar çerçevesinde kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda tarafınıza SMS ile bilgi verilecektir.

Bu kampanya sona ermiştir.