Şubeden Yazarkasa POS Tahsilatı Kampanyası

31 Ağustos 2018’ e kadar Yazarkasa POS ve üye işyeri başvurularınızı QNB Finansbank şubelerinden gerçekleştirip, Yazarkasa POS’unuza Bankamız uygulamasını yükletin, Verifone MX 915 ECR ve VX 680 ECR modellerine indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatını da kaçırmayın!

Ayrıca 31 Ağustos 2018’ e kadar kampanyaya kayıt olarak, Yazarkasa POS ve üye işyeri başvurularınızı QNB Finansbank şubelerinden gerçekleştirin ve Yazarkasa POS’unuza bankamız uygulamasını yükletin, ticari kartlarınıza yüklenecek 30 gün geçerli Yazarkasa POS başına 250 TL, toplamda 1000 TL’ye varan ParaPuan fırsatından yararlanın!

ParaPuan kampanyasına dahil olmak için POS başvurusundan önce YAZARKASA yazıp boşluk bırakarak vergi kimlik numaranızı yazıp 7673’e SMS atın! (Örnek: YAZARKASA 123456789)

Yazarkasa POS ücreti şubelerde QNB Finansbank kredi kartlarıyla taksitli / tek çekim olarak ya da hesaptan tahsil edilerek yazarkasa POS satıcısı firmaya  ödenecektir. Hesaptan ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacaktır.

Yazarkasa POS cihazının kurulumu, ilgili yazarkasa firmasının yetkilendirdiği saha firmaları tarafından gerçekleştirilecektir.

ParaPuan’lar, başvuruyu takip eden ayın ilk 2 haftasında yüklenecek olup, yükleme tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. 30 gün içerisinde kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır.

Ticari kredi/banka kartı olmayan müşterilere ParaPuan yüklemesi yapılmayacaktır.

Bu kampanya sona ermiştir.