Şimdi CardFinans’lı olanlar 1 yıl boyunca alışveriş faizi ödemiyor!

Şimdi CardFinans’lı olun, asgariyi zamanında ödeyin, kalan borcunuza 1 yıl alışveriş faizi ödemeyin.

Kampanya 10 Şubat 2015- 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan 10 Şubat 2015 itibari ile QNB Finansbank’tan açık bireysel kredi kartı olmayanlar, kampanya döneminde CardFinans’a başvurmaları ve başvurularının onaylanması halinde yararlanabilirler.

Kampanyadan yararlanabilmek için 1 yıl boyunca kesilecek TL ekstrelerin asgari tutarının gecikmesiz ödenmesi gerekmektedir. QNB Finansbank kredi kartlarında gecikme olması, yani asgari ödemenin yapılmamış olması durumunda o aya ait faiz indiriminden yararlanılamaz.

Alışveriş faizi iadesinde üst limit bulunmamaktadır. Asgari tutarının gecikmesiz ödenmesi halinde kalan bakiyenin tamamı için Alışveriş Faizi ödemeyecektir.

Fix Card bireysel kredi kartları, Ticari kartlar, CardFinans Nakit ve sanal kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya; kredi kartının onaylandığı tarihten itibaren 1 yıllık süredeki ekstreler için işletilecek Alışveriş Faizinin sıfırlanmasını ifade etmektedir. Nakit çekim ile taksit kolay işlemleri ve USD ekstreler dahil değildir.

Kampanyaya katılım için kredi kartı onay tarihinden itibaren 1 ay içerisinde "FAIZSIZ" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olunması gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanyaya katılım sağlanacaktır. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.

 

Bu kampanya sona ermiştir.