Sevdiklerinizi CardFinans ek kart sahibi yapın, toplamda 60 TL indirim kazanın!

Sevdiklerinizi 1-31 Mart 2019 tarihleri arasında Şube, Direkt Satış ve Çağrı Merkezi kanallarımızdan başvurarak CardFinans bireysel ek kart sahibi yapın, ek kartın 30 Nisan 2019'a kadar tek seferde yapacağı 50 TL ve üzeri ilk alışverişte 30 TL olmak üzere, en fazla iki ek kart için toplamda 60 TL indirim kazanın!

1-31 Mart 2019 arasında açık statülü ek kredi kartı olmayan müşteriler, ek kart başvurusu yapıp, başvurunun onaylanması durumunda, 30 Nisan 2019'a kadar bu ek kartlarla tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri bir alışverişte 30 TL olmak üzere, en fazla iki ek kart için toplamda 60 TL indirim kazanacaktır.

Kazanılan indirim ek kartın ilk alışverişini takip eden ayın 15’ine kadar karta yansıtılacaktır.

Kampanya, Şube, Direkt Satış ve Çağrı Merkezi kanallarından yapılacak başvurularda geçerlidir.

Kampanya başlangıç tarihi itibariyle mevcut ek kartın kapatılıp, yeniden başvuru yapılması durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.

Öğrencilere sunulan Cardfinans, CardFinans Fix, Sanal kart ve Enpara.com kredi kartı ve Parapuan kullanılarak yapılacak harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanya kapsamında en fazla iki ek kart için indirim kazanabilir. Toplam indirim tutarı 60 TL ile sınırlıdır.

Yapılan alışverişin iptali/iadesi halinde yansıtılacak indirim tutarı, kredi kartı ekstrenize borç olarak yansıtılacaktır.

Bu kampanya sona ermiştir.