Sabiha Gökçen ISG Lounge

Siz de QNB Finansbank Visa ticari kredi kartınızla Sabiha Gökçen ISG Lounge’larda iç ve dış hatlar terminalinde %50 * yararlanma fırsatını** kaçırmayın!
*ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanları hizmet bedelinin sadece Lounge alanı girişlerinde ödenmesi durumunda geçerlidir.
**Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Bu kampanya, 02 Ocak  – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerlidir ve “LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.” (“LGM”) ve Visa tarafından düzenlenmektedir.

Türkiye’de ihraç edilmiş tüm Visa Platinum bireysel kredi kartları, Visa Platinum bireysel banka Kartları ve Visa Ticari kredi kartları kampanyaya dahil olup, Visa Ticari banka Kartları ve ön ödemeli kartlar dahil değildir.

Kampanya dahilinde ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına girişte ödenen hizmet bedelini Visa Platinum veya Visa Ticari kredi kartı ile ödeyenler hizmet bedeli üzerinden %50 oranında indirimli olarak yararlanacaktır. Güncel cari hizmet bedelleri İç Hatlar Lounge için 110 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge için 110 TL (KDV Dahil)’dir. Bu doğrultuda mevcut fiyatlar üzerinden Visa Platinum ve Visa Ticari kredi kart sahipleri, İç Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 55 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 55 TL ( KDV Dahil) bedel ödeyecektir.

Kampanyadan ancak Visa Platinum bireysel ve Visa Ticari Kart Sahibi yararlanabilir. Visa Platinum bireysel ve Visa Ticari Kart sahibi her bir giriş için yanında maksimum 1 kişiyi (kendisi hariç) aynı indirimli koşullar dahilinde Lounge alanına sokabilir.

Kampanya, ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanları hizmet bedelinin sadece Lounge alanı girişlerinde ödenmesi durumunda geçerlidir. Kampanya, ISG mobil app ya da farklı bir kanaldan Lounge hizmeti satın alımlarında geçerli değildir.

Kampanya kapsamında indirimli alınan Lounge alanlarına giriş hizmetleri üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, indirimli veya ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan hizmet herhangi bir promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz. Böyle bir durumda LGM ilgili kampanyayı uygulamama hakkına sahiptir.

Bu kampanya ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına uygulanan başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

Kampanya süresince Visa Platinum bireysel ve Visa Ticari kart sahibi ayrıcalığı dilediği kadar kullanılabilir.

Bu kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, başkasına devredilemez.

VISA kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.

LGM’nin Kullanıcı Koşulları ve detaylı bilgi için: www.sabihagokcen.aero.adresi ziyaret edilebilir.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayetler ve sorular için: ps@sgia.aero

Bu kampanya sona ermiştir.