Reebok

CardFinans bireysel kredi kartları ve Artı Paket'e dahil Fix Card'ınızla Reebok mağazalarında Eylül ayı boyunca 2 - 5 arası taksitli alışverişlerinizde +4 taksit fırsatı!

Üye iş yerinin uyguladığı taksit adedi üzerine, kart hamilinin isteği doğrultusunda artı 4 taksit uygulanacaktır.

Fix Card “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900'ü arayabilirsiniz. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Ticari kartlar, banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan Fix Card’lar ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili üye işyerlerinin şikayet hattına iletilebilir.

Reebok'ın tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi Reebok mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Reebok mağazalarından satın alınan ürünlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Reebok'ın 0850 502 61 42 numaralı müşteri danışma hattına iletilebilir.

 

Bu kampanya sona ermiştir.