Que

CardFinans bireysel kredi kartınızla 18 Haziran'a kadar tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize Que mağazalarında geçerli 100 TL ParaPuan hediye! Üstelik 7 taksit fırsatıyla!

Que mağazalarından 12-18 Haziran 2019 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartları ve Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişten Que mağazalarında geçerli 100 TL değerinde ParaPuan kazanılacaktır. 

ParaPuan kampanyasından bir kişi bir kez, en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

Kazanılan ParaPuan’lar harcama yapılan karta anında yüklenecek olup, temmuz ayı sonuna kadar kullanılabilecektir.

Kullanılmayan ParaPuan’lar 1 Ağustos 2019’da geri alınacaktır.

Hopi’den yapılacak mobil ödeme işlemleri kampanyaya dahil değildir. 

Ticari kartlar, banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix, Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix’ten tahsil edilir. CardFinans Fix Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz.

CardFinans Fix “Artı Paket” ParaPuan kampanya detayları için tıklayınız.

Artı pakete dahil CardFinans Fix ParaPuan kampanyasına dahil olduğunda, ParaPuanın son kullanım tarihine kadar artı paketten çıkış yapamamaktadır.

Ürün iadesinde, iade sonrası kalan tutara karsılık gelen ParaPuan düşülecek ve kalan ParaPuan tutarı geri alınacak; tutarın 500 TL’nin altına düstügü durumda ise yüklenenParaPuan’ların tamamı geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmıs ise ilgili tutar, ParaPuan yüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, 1 Ocak - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Que’nun tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Que mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Que’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Que’nun 444 3 662 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.