Nişantaşı Beymen

CardFinans'ınızla 17 Şubat'a kadar Nişantaşı Beymen mağazasında 2016 Sonbahar/Kış sezon ürünleri alisverislerinde secilen tek urunde geçerli %60'a varan indirim. Size özel sifreniz: 2010190210996 Ustelik, 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’larından yapacağınız  hediye kartı/hediye çeki hariç alışverişlerinizde 6 taksit firsati!

İndirim kampanyası sadece İstanbul Nişantaşı Beymen mağazasında geçerlidir. %60 indirim tek üründe geçerli olup tarafınıza SMS ile gelen şifreyi kasa görevlisine ileterek kullanabilirsiniz. Şifre tek seferde yapılacak alışverişlerde tek kullanımlıktır.

Sanal kartlar %60 indirim kampanyasına dahil değildir. ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

İndirim kampanyasından bir kişi bir kez faydalanabilir ve kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. 
Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. 
30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki, yasaklı ürünler hariç alışverişlerde 6 taksit fırsatı sunulacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen'in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen'den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen'in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.