Nisanda ParaPuan Kampanyası

Bahar alışverişi CardFinans’la yapılır, CardFinans’la alışveriş ParaPuan kazandırır!
Nisan ayı boyunca QNB Finansbank bireysel kredi kartlarınızla giyim, aksesuar, turizm ve elektronik sektörlerinde tek seferde yapacağınız 100-500 TL arası her harcamanıza anında 10 TL değerinde, toplamda 50 TL'ye varan ParaPuan hediye.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuanlar harcama yapılan bireysel kredi kartına harcama anında yüklenecek olup, 31 Mayıs 2017’ye kadar kullanılabilecektir.

Bir müşteri kampanyadan farklı QNB Finansbank bireysel kredi kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartları ile toplamda en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuanlar ek kart sahiplerinin kartlarına yüklenecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuanlar ile katlı kullanım yapılamaz.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuanlar geri alınır. ParaPuanlar harcanmış ise, ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.

ParaPuanla yapılan harcamalar, toptan satış ve ticari kullanımlar kampanyaya dâhil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili üye iş yerlerinin şikayet hattına iletilebilir.

Kampanyaya sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz dâhil olabilir.

Bu kampanya sona ermiştir.