Netflix, Spotify, Youtube Premium

Size özel, CardFinans Nakit bireysel banka kartınızla Nisan, Mayıs, Haziran ayları boyunca Netflix, Spotify ve Youtube Premium platformlarından yapacağınız aylık 60 TL’ye varan harcamalarınıza %50 indirim fırsatı!

  • Kampanya 1 Nisan – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında CardFinans Nakit bireysel banka kartınızla Netflix, Spotify ve Youtube Premium platformlarından yapacağınız harcamalarınızda geçerlidir. Kampanya size özel ve ücretsizdir.
  • Kampanya boyunca aylık toplam 60 TL’ye kadar yaptığınız harcamalar için %50 indirim kazanırsınız. Ay içerisinde toplamda 60 TL üzerinde harcama yapmanız durumunda, 60 TL’nin üzerinde kalan kısım için indirim uygulanmaz. Kampanya bitimine kadar aylık en fazla 30 TL, toplamda en fazla 90 TL indirim kazanabilirsiniz. İndiriminiz işleminiz sonrasında hesabınıza anında yansır.
  • Kampanya sadece Netflix, Spotify ve Youtube’un kendi web siteleri ya da mobil uygulamaları üzerinden CardFinans Nakit bireysel banka kartınız ile yapacağınız harcamalarda geçerlidir. Diğer platformlar (örneğin iTunes, Google Play, Apple TV vb.) ve ödeme yöntemleri (örneğin telekomünikasyon şirketleri üzerinden faturalandırma) aracılığıyla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya kredi kartları, ticari kartlar, Enpara.com kartları ve QNB Finansbank Miles&Smiles kartları dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında satın alınan ürün ve hizmetlerin iptal ya da iade edilmesi durumunda, indirim tutarları da geri alınır.
  • Kampanya kapsamında satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti ilgili firmanın müşteri hizmetleri kanallarına iletebilirsiniz. QNB Finansbank A.Ş.’nin satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • QNB Finansbank A.Ş. kampanyayı değişen koşullar çerçevesinde sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda tarafınıza SMS ile bilgi verilecektir.
Bu kampanya sona ermiştir.