MasterCard ticari kredi kartlara Unilever fırsatı!

MasterCard logolu ticari kredi kartınızla, 3-31 Aralık 2018 tarihleri arasında, ödemelerinizi Masterpass ile yapmanız koşuluyla Unilever’in direkt sipariş platformu siparisdirekt.com üzerinden tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri tek çekim yurtiçi alışverişinize anında 100 TL indirim fırsatı!
İlk 15.000 müşterinin yararlanabileceği kampanyadan siz de Masterpass’a kayıtlı Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla yararlanma fırsatını kaçırmayın!

Kampanya 03.12.2018 – 31.12.2018 tarihleri arasında, siparisdirekt.com’dan Masterpass kullanılarak sadece Mastercard/Maestro kartlar ile yapılan ödemelerde geçerlidir.

Kampanya kapsamında tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişte anında 100 TL indirim olarak yararlanılabilir.

İndirim hakkı tek kullanımlıktır.

Diğer mevcut siparisdirekt.com’da geçerli kampanyalar ile birleştirilebilir. KDV hariç Net Tutar üzerinden indirim sağlanır.

Stokta olmayan ürünler sipariş içerisinde yer aldığı durumlarda kampanya geçerli değildir.

Kampanya kota ile sınırlıdır. Kampanya 15.000 işlem alışveriş adedi ile sınırlıdır. Bu işlem adedine ulaşıldığında herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın kampanya sona erecektir.

Unilever ve Mastercard kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Sanal kartlarla ve ParaPuan kullanılarak yapılacak alışverişler ve yurtdışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Unilever’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için Unilever’in web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Bu kampanya sona ermiştir.