MasterCard ticari kredi kartlara Migros fırsatı!

Mastercard logolu ticari kredi kartı sahiplerine ödemelerini Masterpass üzerinden yapmaları koşuluyla 2 Aralık 2018’e kadar Migros Sanal Market web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde kargo bedeli hariç anında 30 TL indirim fırsatı!
İlk 2500 müşterinin yararlanabileceği kampanyadan siz de Masterpass’a kayıtlı Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla yararlanma fırsatını kaçırmayın!
Başka bir bankanın Mastercard logolu ticari kredi kartı ile daha önce kampanyadan faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanya 14 Kasım – 2 Aralık 2018 tarihleri arasında Masterpass ile Migros Sanal Market web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç 200 TL ve üzeri ilk alışverişte geçerlidir.

Kampanyadan yararlanabilmek için Türkiye’de Masterpass’a kayıtlı Mastercard logolu kredi kartları ile Masterpass üzerinden ödeme yapılıyor olması gereklidir.

30 TL tutarında anında indirim kazanmak için Migros Sanal Market web sitesi veya mobil uygulamasından en az 200 TL tutarında sepet oluşturulması ve ödeme seçeneklerinden Masterpass seçilmesi gereklidir.

Kampanya 2.500 alışveriş adedi ile sınırlıdır. Bu işlem adedine ulaşıldığında herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın kampanya sona erecektir.

Başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri sadece 1 kez faydalanabilir. Başka bir bankanın Mastercard logolu ticari kredi kartı ile daha önce kampanyadan faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

ParaPuan kullanılarak yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular Migros’un 444 10 44 numaralı Migros Müşteri Hizmetleri hattına iletilebilir.

Kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Migros’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için Migros’un web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Bu kampanya sona ermiştir.