MasterCard ticari kredi kartlara IKEA fırsatı!

MasterCard logolu ticari kredi kartlarınızla 10 Aralık 2018’e kadar ödemenizi Masterpas ile yapmanız koşuluyla  IKEA internet ve mobil mağazalarından tek seferde yapacağınız kargo bedeli, nakliye ve montaj hariç 500 TL ve üzeri ilk yurtiçi alışverişinize anında 100 TL indirim fırsatı!
İlk 500 müşterinin yararlanabileceği kampanyadan siz de Masterpass’a kayıtlı Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla yararlanma fırsatını kaçırmayın!
Başka bir bankanın Mastercard logolu kartı ile indirim fırsatından faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanya, 3 – 10 Aralık 2018 tarihleri arasında sadece Masterpass’a kayıtlı Mastercard logolu ticari kredi kartlarıyla IKEA Türkiye İnternet Mağazasından ve IKEA Mobil’den kampanya kapsamında yapılacak tek seferde KDV dahil 500 TL veya üzeri bir alışverişte geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için sepetinizdeki ürün tutarının KDV dahil, kargo, nakliye ve montaj hizmeti hariç 500 TL veya üzeri olması gerekmektedir.

Sepetinizdeki KDV dahil, kargo, nakliye ve montaj hizmeti hariç 500 TL veya üzeri alışverişlerinize, ödeme özet sayfasında KDV dahil 100 TL indirim uygulanacaktır.

Kampanya tek fatura içinde yapılacak olan alışverişlerinizde geçerli olup siparişlerin birleştirilmesi suretiyle kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanyadan faydalanmak için Masterpass™’e kayıtlı Mastercard logolu kredi kartı ile işlem yapılması gerekmektedir. Masterpass™’e kayıtlı kredi kartınız yoksa, kampanya tarihleri içerisinde sepetinizi oluşturup, ödeme ekranına geldiğinizde “Alışverişime MasterPass™ güvenli ödeme altyapısı ile devam etmek istiyorum.” tıklayarak kredi kartınızı Masterpass™’e kaydedebilirsiniz. Masterpass™ ile ilgili sorularınız için https://www.masterpassturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanyadan sadece bir kez faydalanılabilir. Başka bir bankanın Mastercard logolu ticari kredi kartı ile indirim fırsatından faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

Sanal kartlarla ve ParaPuan kullanılarak yapılacak alışverişler ve yurtdışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya 500 alışveriş adedi ile sınırlıdır. Bu işlem adedine ulaşıldığında herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın kampanya sona erecektir.

Bu kampanya herhangi bir indirim kampanyası ile birleştirilemez.

Kampanyadan faydalanılarak yapılan alışverişte kampanyalı ürünler iade edilmek istenirse, iade sonrası kalan kampanyalı ürün tutarının KDV dahil 500 TL altında kaldığı durumlarda kampanya geçerli olmayıp, iade tutarından indirim bedeli düşülerek işlem yapılacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular için: 444 4 532

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

IKEA ‘nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için IKEA ‘nın web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanya sona ermiştir.