MasterCard Ticari Kartlara OfficeIstanbul Fırsatı

Mastercard, MasterKobi üyelerine 31 Aralık 2017 tarihine kadar MasterKobi.com kampanya sayfasından alacakları tek kullanımlık ‘kampanya kodu’ ile Office İstanbul’dan Mastercard ticari kredi kartıyla yapacakları kiralamalarda 4 ay sanal ofis kiralamasına veya 12 ay sözleşme yaparak hazır ofis kiralamalarında 1 ay hediye fırsatı sunuyor! Siz de QNB Finansbank Mastercard ticari kredi kartınızla bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!

Kampanyadan yararlanabilmek için Mastercard® Ticari Kart sahiplerinin MasterKOBİ.com’a üye olmaları gerekmektedir.

Mastercard® Ticari Kart sahibi MasterKOBİ üyeleri, MasterKobi.com sayfasından alacakları kampanya kodu Office İstanbul’dan kampanya koduyla yapacakları kiralamalarda 4 ay sanal ofis kiralamasına veya 12 ay sözleşme yaparak hazır ofis kiralamalarında 1 ay hediye fırsatından anında faydalanabilir.

İndirimden yararlanabilmek için ödemelerin Mastercard® Ticari Kartları ile yapılması gerekmektedir.

Her kampanya kodu bir kez kullanılabilir.  Kampanya süresi boyunca fırsattan tekrar kod alarak yararlanılabilir. (YUB: Teyit edilerek eklenmelidir.)

Kampanya kodları başkalarına devredilemez.

Bir kampanya kodu başka bir kampanya kodu ile birleştirilerek kullanılamaz.

Kampanya ile ilgili sorularınızı masterkobi@brandcoop.com e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Kampanya kapsamında Office İstanbul’dan alınacak hizmetlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Office İstanbul’un 0 212 337 37 37 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.