MasterCard ticari kartlara Mobilet fırsatı!

Mastercard logolu ticari kart sahiplerine, kartlarını Masterpass uygulamasına kaydedip ödemelerini Masterpass üzerinden bu kartlarıyla yapmaları koşuluyla 31 Aralık 2018’e kadar Mobilet.com, Mobilet IOS ve Android uygulamaları üzerinden yapacakları ilk alışverişe anında %50 indirim fırsatı!
Siz de, Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kartınızla bu fırsattan yararlanabilirsiniz.
Başka bir bankanın Mastercard logolu kartı ile daha önce kampanyadan faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

Ödemenin Türkiye’de MasterPass’a kayıtlı Mastercard ve Maestro kartları ile yapılması gerekir.

Kampanya sadakat kart ve kombine kartlarının satın alınmasında kullanılamaz.

Sanal kartlarla ve ParaPuan kullanılarak yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Mobilet’in kendi indirim kampanyaları ile Mastercard’ın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Kampanyadan yararlanabilmek için MasterPass’e kayıtlı Mastercard veya Maestro kartlarla ödeme yapılması gerekmektedir.

Mobilet ve Mastercard, bazı etkinlikleri muhtelif sebeplerle bu kampanya dışında tutma hakkına sahiptir. Kampanyaya dahil olmayan etkinliklerde bu durum, ilgili etkinliğe ait satış sayfasında etkinlik detayları bölümünde uyarı olarak yayınlanmaktadır.

Mobilet’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için https://kampanya.mobilet.com/ web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Mobilet’ten alınacak bilet ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Mobilet’in 0850 502 3626 numaralı Çağrı Merkezi hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.