MasterCard ticari kartlara Mediamarkt.com.tr fırsatı!

Mastercard logolu ticari kart sahiplerine, kartlarını Masterpass uygulamasına kaydedip ödemelerini Masterpass üzerinden yapmaları koşuluyla 10 Ekim 2018’e kadar Mediamarkt.com.tr üzerinden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri bir alışverişe, Mediamarkt.com.tr’de 1 ay geçerli 100 TL hediye çeki fırsatı!
İlk 1500 müşterinin yararlanabileceği kampanyadan siz de Masterpass’a kayıtlı QNB Finansbank Ticari Kartınızla yararlanma fırsatını kaçırmayın!
* Kazanılacak hediye çeki kodları,alışveriş tarihinin ertesi günü tarafınıza mail olarak gönderilecektir. Başka bir bankanın Mastercard logolu kartı ile daha önce hediye çeki fırsatından faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.Hediye çeki firmanın diğer kampanya ve indirim fırsatları ile birleştirilemez.

Kampanya 3 Eylül – 10 Ekim tarihleri arasında mediamarkt.com.tr’den Masterpass ve Maestro kart ile kampanya kapsamında yapılacak olan alışverişlerde geçerli olacaktır.

Kampanya firmanın diğer kampanyaları ve Mastercard’ın başka kampanya ve kupon kodlarıyla birleştirilemez.

Kampanyadan ilk 1.500 müşteri yararlanabilir; belirlenen adede ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.

Sanal kart ve ParaPuan kullanılarak yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Sadece bir kez indirimden faydalanılabilir. Başka bir bankanın Mastercard logolu kartı ile hediye çeki fırsatından faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

Mediamarkt.com.tr’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Medimarkt’tan satın alınacak ürünlerle ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Mediamarkt.com.tr’nin 08502221500 numaralı iletişim hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.