MasterCard ticari kartlara Mediamarkt.com.tr fırsatı!

Mastercard logolu ticari kart sahiplerine kartlarını Masterpass uygulamasına kaydedip ödemelerini Masterpass üzerinden yapmaları koşuluyla 12 Kasım 2018’e kadar Mediamarkt.com.tr üzerinden tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri bir alışverişe, Mediamarkt.com.tr’de 1 ay geçerli 100 TL hediye çeki fırsatı!
İlk 800 müşterinin yararlanabileceği kampanyadan siz de Masterpass’a kayıtlı Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kartınızla yararlanma fırsatını kaçırmayın!
* Kazanılacak hediye çeki kodları,alışveriş tarihinin ertesi iş günü tarafınıza mail olarak gönderilecektir. Başka bir bankanın Mastercard logolu kartı ile daha önce hediye çeki fırsatından faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.Hediye çeki firmanın diğer kampanya ve indirim fırsatları ile birleştirilemez.

Kampanyadan yararlanmak için; 22 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında mediamarkt.com.tr’den Mastercard logolu ticari kartınız ile kampanya kapsamında yapacağınız tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişinizin Masterpass ödeme yöntemi ile gerçekleşmesi gerekmektedir.

Kazanılacak hediye çeki kodları; firmanın ve Mastercard’ın yüzdesel sepet indirimleri, başka kampanya ve kupon kodlarıyla birleştirilemez.

Kampanya ilk 800 alışveriş ile sınırlıdır ve belirlenen adede ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.

Kazanılan 100 TL'lik hediye çeki, alt limitsiz olarak bir ay süreyle kullanılabilir ve tüm ürünlerde geçerlidir.

Sanal kartlarla ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında tek seferde yapılacak 500 TL‘lik alışveriş tutarına kargo bedeli dahildir.

Kampanyadan faydalanılması için alışverişin taksitli ya da tek çekim yapılması gibi bir koşul bulunmamaktadır.

Sadece bir kez indirimden faydalanılabilir. Başka bir bankanın Mastercard logolu kartı ile hediye çeki fırsatından faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır. 

Mediamarkt.com.tr’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Medimarkt’tan satın alınacak ürünlerle ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Mediamarkt.com.tr’nin 08502221500 numaralı iletişim hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.