MasterCard Ticari Kartlara Koçtaş

Mastercard, MasterCard logolu ticari kartlar ile 30 Kasım 2017 tarihine kadar MasterKobi sayfasından alınacak tek kullanımlık kampanya kodu ile aynı tarihler arasında bu kartlarla www.koctas.com.tr ‘den ilk defa yapılacak tek seferde kargo bedeli hariç 250 TL ve üzeri harcamaya 25 TL indirim fırsatı sunuyor!

Siz de, Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kartınızla alacağınız kampanya kodunuzu ,www.koctas.com.tr de yer alan sepetim ekranındaki “promosyon kodu” alanına girerek indirimden yararlanabilirsiniz.

www.koctas.com.tr den ilk kez alışveriş yapan Mastercard® Ticari Kart sahipleri kampanyadan yararlanabilir.

Kampanya kodu www.koctas.com.tr de sepetim ekranındaki “Promosyon Kodu” alanına yazılarak kullanılabilir.

Kampanya ile ilgili sorularınızı masterkobi@brandcoop.com e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Koçtaş’ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için www.koctas.com.tr web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında www.koctas.com.tr’den alınacak hizmet ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Koçtaş’ın 0 850 209 5050 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.