MasterCard Ticari Kartlara Hotels.com Fırsatı!

Mastercard, MasterCard logolu Ticari Kredi Kartı sahiplerinin 1 Haziran 2018’e kadar MasterKobi sayfasından alacakları tek kullanımlık kampanya kodu ile aynı tarihe kadar bu kartlarla Hotels.com üzerinden kampanyaya dahil otellerde 28 geceye kadarki konaklamalar için  yapacakları online rezervasyonlarından birinde anında %10 indirim fırsatı sunuyor!
Siz de MasterCard logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla bu fırsattan yararlanın!

Ödemelerin Mastercard logolu Ticari Kredi Kartları ile yapılması gerekmektedir.

Kampanya kodunu, Hotels.com sayfasında rezervasyon yapıldıktan sonra kampanya dahilindeki otellerde “Şimdi Online Öde” ödeme seçeneğine tıklayıp, “İndirim kodu kullan” alanına, indirim kodunu yazıp, anında ek %10 indirimden faydalanabilirsiniz.

En İyi Fiyat Garantisi programına katılan bir oteldeki 28 geceye kadarki konaklamalar için rezervasyon bedeli üzerinden %10 indirim kazanmak için bu kuponu kullanabilirsiniz.

Programa katılmayan otellerin listesini https://tr.hotels.com/sayfa/tr-hotel-exclusions/ adresinde görebilirsiniz. Katılan oteller herhangi bir zamanda değiştirilebilir.

Rezervasyonunuzu iptal etseniz bile kuponu tekrar kullanamayacaksınız. Her rezervasyon için bir kupon sınırlaması vardır.

Bu kupon Hotels.com'daki indirimli fiyatlarla birleştirilebilir. Bununla birlikte, üçüncü şahıslarca sunulmuş olsun olmasın, Hotels.com'daki diğer promosyonlarla birlikte kullanılamaz.

Bu kuponu kullanırsanız, Hotels.com™  Rewards gecesi toplayamaz veya kullanamazsınız.

Bu kupon, ilave misafir, telefon aramaları, iptal ücretleri, otopark veya diğer masraflar dâhil olmak ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla, vergiler, ücretler veya masraflar için kullanılamaz. Bu ücretleri rezervasyon sırasında veya doğrudan otelde ödemeniz gereklidir.

Kampanya 01.06.2018 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya kodları başkasına devredilemez.

Kampanya, MasterCard’ın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Kampanyadan sadece 1 kere yararlanılabilir.

Kampanya ile ilgili sorularınızı masterkobi@brandcoop.com e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Hotels.com’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için Hotels.com’un web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Hotels.com’dan alınan hizmetler ile  ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Hotels.com’un 0212 375 5226 numaralı hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.