MasterCard Ticari Kartlara hometech.com.tr

MasterCard, MasterCard logolu ticari kartlar ile MasterKobi sayfasından alınacak tek kullanımlık* kampanya kodu ile 31/12/2017’e kadar www.hometech.com.tr ‘den yapılacak, kargo bedeli hariç Microsoft® Windows yüklü cihaz alımında %25 indirim fırsatı sunuyor.

Siz de MasterCard logolu QNB Finansbank ticari kartınızla alacağınız kampanya kodunu, www.hometech.com.tr/store de yer alan sepetim ekranındaki “Kupon Kodu Kullan” alanına girerek firmanız için bu indirimden yararlanabilirsiniz.

* Bir firma için MasterKobi sayfasından bir kez kod alınabilir ve her kampanya kodu bir defa kullanılabilir.

www.hometech.com.tr 'den Microsoft® Windows yüklü cihaz satın alan Mastercard® Ticari Kart sahipleri kampanyadan yararlanabilir.

Kampanya kodu www.hometech.com.tr/store da sepetim ekranındaki “Kupon Kodu Kullan” alanına girerek indirimden yararlanabilirsiniz.

Kampanya online mağazada geçerlidir.

Kampanya 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya ödemesinin Mastercard® Ticari Kartları ile yapılması gerekmektedir.

Bir firma için MasterKobi sayfasından bir kez kod alınabilir ve her kampanya kodu bir defa kullanılabilir.

Kampanya, MasterCard’ın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Kampanya kodları başkalarına devredilemez.

Kampanya ile ilgili sorularınızı masterkobi@brandcoop.com e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan QNB Finansbank sorumlu değildir.

Kampanya kapsamında www.hometech.com.tr 'den alınacak hizmet ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler https://destek.hometech.com.tr/ ye iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.