MasterCard Ticari Kartlara G2M

Mastercard, MasterKobi üyelerine 31 Aralık 2017 tarihine kadar MasterKobi.com kampanya sayfasından bir sefere mahsus alacakları tek kullanımlık ‘kampanya kodu’ ile online.g2m.com.tr web sayfasından, ödemelerini Mastercard ticari kredi kartı ile yapacakları 200 TL(+KDV) ve üzeri bir siparişlerinde 30 TL indirim fırsatı sunuyor! Siz de QNB Finansbank Mastercard ticari kredi kartınızla bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!

Kampanyadan yararlanabilmek için Mastercard® Ticari Kart sahiplerinin MasterKOBİ.com’a üye olmaları gerekmektedir.

Mastercard® Ticari Kart sahibi MasterKOBİ üyeleri, MasterKobi.com sayfasından alacakları kampanya kodu online.g2m.com.tr web sayfasından, ilk siparişinde Mastercard® Ticari Kartları ile 200 TL(+KDV) üzeri harcamalarda 30 TL indirimden anında faydalanabilir!

Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir. Başka bir bankanın Mastercard ticari kredi kartı ile daha önce kampanyadan faydalanmış olan müşterilerimiz, QNB Finansbank Mastercard ticari kredi kartıyla yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

İndirimden yararlanabilmek için ödemelerin Mastercard® Ticari Kartları ile yapılması gerekmektedir.

Kampanya kodu bir kez kullanılabilir.

Kampanya kodu başkalarına devredilemez.

Bir kampanya kodu başka bir kampanya kodu ile birleştirilerek kullanılamaz.

Kampanya ile ilgili sorularınızı masterkobi@brandcoop.com e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Kampanya kapsamında online.g2m.com.tr’den  satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler online.g2m.com.tr’nin 0(216)564 04 04 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.