MasterCard ticari kartlara Eticsoft.com fırsatı!

MasterCard logolu ticari kart sahiplerine 31 Aralık 2018’ e kadar MasterKobi sayfasından alacakları tek kullanımlık kampanya kodu ile aynı tarihe kadar bu kartlarla eticsoft.com’dan alacakları bir Anahtar Teslim Eticsoft E Ticaret Sistemi ilk yıl ücretsiz !
Siz de, Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kartınızla bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Ödemelerin Mastercard® Ticari Kartları ile yapılması gerekmektedir.

Bu kampanya 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanyalar https://eticsoft.com/shop/tr/moduller/63-anahtar-teslim-acik-kaynak-e-ticaret-sistemi.html linki üzerinden satın alınan hizmetler için geçerli olacaktır.

Kampanya, firmanın kendi kampanyaları ve Mastercard’ın başka kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanya kodunu https://eticsoft.com/shop/tr/moduller/63-anahtar-teslim-acik-kaynak-e-ticaret-sistemi.html sayfasında sepete ekledikten sonra, ödeme ekranındaki “Kampanya Kodu” alanına yazarak fırsattan yararlanabilirsiniz.

Her kart sahibi kampanyadan bir kez yararlanabilir.

Kampanya kodları başkasına devredilemez.

Kampanya ile ilgili sorularınızı eticsoft.com’un e-posta adresine gönderebilirsiniz.

eticsoft.com’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için https://eticsoft.com/shop/tr/indirimli-urunlerimiz adresinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank A.Ş.’nin bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında eticsoft.com’dan alınacak hizmet ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler eticsoft.com’un 0850 885 10 07 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.