MasterCard ticari kartlara Bizim Toptan fırsatı!

Mastercard logolu ticari kredi kartı sahiplerine, ödemelerini Masterpass üzerinden yapmaları koşuluyla 23 Aralık 2018’e kadar bizimtoptan.com.tr web sitesi üzerinden tek seferde yapacakları ilk 300 TL ve üzeri alışverişe anında 50 TL indirim fırsatı!
İlk 1500 müşterinin yararlanabileceği kampanyadan siz de Masterpass’a kayıtlı Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla yararlanma fırsatını kaçırmayın! *
*Başka bir bankanın Mastercard logolu kartı ile daha önce kampanyadan faydalanmış olan müşterilerimiz, yeniden kampanyadan yararlanamayacaktır.

Ödemelerin Mastercard® Ticari Kredi Kartları ile Masterpass üzerinden yapılması gerekmektedir.

Bu kampanya 23.11.2018 - 23.12.2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan, kampanya tarihleri arasında ödemesini gerçekleştiren ilk 1500 katılımcı faydalanabilir. Belirlenen işlem adedine ulaşılması halinde kampanya otomatik olarak durdurulacaktır.

Her Bizimtoptan.com.tr üyesi, kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Bizimtoptan.com.tr üyesinin kampanyadan birden fazla yararlandığının tespiti halinde siparişler iptal edilecek ve indirim geri alınacaktır.

Sanal kartlarla ve ParaPuan kullanılarak yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya tarih aralığı dahil herhangi bir zamanda satın alınan alışverişin iptal edilmesi halinde, katılımcı söz konusu indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır.

Kampanya tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

"Mastercard® Ticari Kredi Kartı sahiplerine 300 TL ve Üzeri Alışverişe Anında 50 TL İndirim" kampanyası Bizimtoptan.com.tr'nin kendi indirim kampanyaları ve Mastercard’ın diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez.

Kampanya sadece Bizimtoptan.com.tr üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olup, Bizim Toptan mağazalarında geçerli değildir.

Mastercard® ve Bizimtoptan.com.tr her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

Bizim Toptan’ın  tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için bizimtoptan.com.tr web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya ile ilgili sorularınızı bilgi@bizimtoptan.com.tr e-posta adresine gönderebilir veya 0850 96 96 296 numaralı müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Bu kampanya sona ermiştir.