MasterCard logolu ticari kartlara Ergo Sigorta fırsatı!

31 Temmuz 2018’e kadar MasterKOBİ’den bir sefere mahsus alacakları tek kullanımlık kampanya kodu ile https://www.ergosigorta.com/ergo-baska-kasko-masterkobi linki üzerinden Ergo Başka kasko sigortasına başvurarak, aynı tarihe kadar ERGO Sigorta Müşteri Hizmetleri üzerinden bu kartlarıyla sigortalarını yaptıran MasterCard logolu Ticari Kart sahiplerine, 1 Eylül 2018’e kadar anlaşmalı Opetlerde  benzin veya motorin alımlarında geçerli 100 TL değerinde Yakıt Puan fırsatı!
Siz de MasterCard logolu QNB Finansbank ticari kartınızla bu fırsattan yararlanın!

Ergo Kasko Sigortası ödemelerinin Mastercard® Ticari Kartları ile yapılması gerekmektedir.

Kampanya sadece  https://www.ergosigorta.com/ergo-baska-kasko-masterkobi  linkinden, kampanya kodu ile eksiksiz yapılan başvurularda geçerlidir.

Kampanya dahilinde MasterKOBİ müşterilerine özel olarak, ERGO Sigorta Müşteri Hizmetleri (CALL CENTER) üzerinden kasko sigortalarını almaları ve 1 aylık cayma süresi boyunca iptal etmemeleri durumunda 100 TL değerinde Opet Petrolcülük A.Ş.'den akaryakıt hediyesi verilecektir.

Akaryakıt hediyesi benzin veya motorin ürünlerinde geçerli olup LPG'de geçerli değildir.

Kampanya Paro sistemine dahil olan ve Opet Kart işlemlerinin gerçekleştirildiği tüm Opet istasyonlarında parçalı veya tüm olarak harcanabilir.

OPET Akaryakıt istasyonlarında geçerli 100 TL değerindeki "Yakıt Puan", ERGO Başka Kasko sahibi olan müşterilerin başvuru esnasında paylaştığı cep telefonu numarasına 1 ay sonunda tanımlanacak ve katılımcı SMS ile bilgilendirilecektir.

Opet Kart’a yüklenen 100 TL akaryakıt hediyesi 1 Eylül 2018 tarihine kadar kullanılabilecektir.

Poliçe oluşturulurken beyan edilen cep telefonu bilgisi ile internet sitesine yapılan kayıt esnasında beyan edilen cep telefonu bilgisinin aynı olması gerekmektedir.

Kampanya kodu tek kullanımlıktır.

Kampanya 31.07.2018 tarihine kadar geçerlidir.

Her kart sahibi kampanyadan bir kez yararlanabilir.

Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kodları başkasına devredilemez.

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Kampanya, MasterCard’ın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

ERGO Sigorta’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için ERGO Sigorta’nın web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya ile ilgili sorularınızı masterkobi@brandcoop.com e-posta adresine gönderebilirsiniz.

 

Bu kampanya sona ermiştir.