MasterCard logolu kredi kartlara IKEA fırsatı!

MasterCard logolu kredi kartlarıyla 31 Mayıs 2018 tarihine kadar online mağaza ve IKEA mobil üzerinden tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri bir alışverişte (nakliye ve montaj hariç) anında 50 TL indirim fırsatı!
Siz de, Mastercard logolu QNB Finansbank Kredi Kartınızla bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!

Kampanya, 4 - 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında sadece internet mağazasından ve IKEA mobil üzerinden tek seferde yapılacak KDV dahil 500 TL ve üzeri alışverişte geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için sepetinizdeki ürün tutarının KDV dahil, nakliye ve montaj hizmeti hariç 500 TL olması gerekmektedir.

Kampanya tek seferde yapılacak olan alışverişlerinizde geçerli olup siparişlerin birleştirilmesi suretiyle kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanyadan faydalanmak için Masterpass™’e kayıtlı Mastercard logolu kredi kartı ile işlem yapılması gerekmektedir. Masterpass™’e kayıtlı kredi kartınız yoksa, kampanya tarihleri içerisinde sepetinizi oluşturup, ödeme ekranına geldiğinizde “Alışverişime MasterPass™ güvenli ödeme altyapısı ile devam etmek istiyorum.” tıklayarak kredi kartınızı Masterpass™’e kaydedebilirsiniz. Masterpass™ ile ilgili sorularınız için https://www.masterpassturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya, sadece Mastercard logolu kredi kartları için geçerlidir.

Sadece bir kez indirimden faydalanılabilir.

Bu indirim kampanyası, başka bir kampanya veya başka bir indirim ile birleştirilemez.

IKEA ve Mastercard herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın, kampanya koşullarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir. Kampanya, 2.500 alışveriş adedi ile sınırlıdır. Bu işlem adedine ulaşıldığında herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın kampanya sona erecektir.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular için: 444 4 532 nolu IKEA çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

IKEA ‘nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için IKEA ‘nın web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanya sona ermiştir.