MasterCard kredi kartlara Burger King fırsatı!

Mastercard logolu ticari kartlarla 31 Aralık 2018’e kadar www.tiklagelsin.com, Tıkla Gelsin Mobil Uygulama ve 444 54 64 numaralı Burger King Çağrı Merkezi üzerinden verilecek Burger King® siparişlerinde, 2. ve sonraki King Fillet Chicken® + Whopper Jr® + 2 Orta Boy Patates + 8’li Soğan Halkası + 1 Litre içecek menüsü 48,75 TL yerine 24,95 TL!*
Siz de, Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!
*İlk menü 48,75 TL’ye Mastercard logolu kredi kartlarıyla satın alındıktan sonra tarafınıza iletilecek kampanya kodu ile aynı menü, sonraki siparişte 24,95 TL’ye alınabilecektir. Her kampanyalı menü alımı sonrasında yeniden gönderilecek kampanya kodu ile aynı şekilde bir sonraki menü 24,95 TL’den alınacaktır.

Kampanya ve kampanya kodları 25 Nisan 2018 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında sadece www.tiklagelsin.com, Tıkla Gelsin Mobil Uygulama ve 444 54 64  numaralı Burger King Çağrı Merkezi üzerinden verilecek Burger King® siparişlerde geçerlidir. TAB Gıda San. ve Ticaret A.Ş. ile Mastercard tarafından düzenlenmektedir.

Kampanya, Burger King® alışverişini yalnızca Mastercard kredi kartı kullanarak, internetten ödeme seçeneği ile yapan kullanıcılara özeldir. Kampanya kodu, belirtilen ödeme yöntemleri ile yapılan ve kampanya kapsamındaki her alışveriş neticesinde verilecek olup; indirimli Masterpass™ menü  alım imkanı sunmaktadır.

Kampanya kodları 5000 adetle sınırlıdır.  Belirlenen adede ulaşıldığında kampanya otomatik olarak durdurulur.

Kampanya kodunu teslim alan müşterinin Tıkla Gelsin platformunda “Kuponlarım” sayfasında yer alan “Kupon Kodu” alanında veya Tıkla Gelsin Mobil App’inde “Kupon Kodu” alanında sorgulatarak ve 444 54 64 numaralı Burger King Çağrı Merkezi arayarak kampanya kodunu onaylatacaktır. Onaylanan kampanya kodu ile birlikte sunulan avantajdan faydalanabilecektir.

İndirimli menü King Fillet Chicken® + Whopper Jr® + 2 Orta Boy Patates + 8’li Soğan Halkası + 1 Litre içecek 48,75 TL yerine 24,95 TL ücretlendirilecektir.

Kampanya içeceklerine sadece 1 L. Pepsi, 1 L. Pepsi Light, 1 L. Pepsi Max, 1 L. Yedigün ve 1,5 L. Fruko dahildir, Ice tea çeşitleri için fiyat farkı uygulanmaktadır ve ürünlerde büyük seçim olmayacaktır. Kampanya kodları tek kullanımlıktır.

Kampanya, MasterCard’ın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Kullanıcının sipariş verebilmesi için Burger King® paket servis gönderim bölgesinde yer alması gerekmektedir.

TAB Gıda San. ve Ticaret A.Ş önceden haber vermeden kupon koduna tanımlanmış olan kampanyada, kampanya şartlarında ve kampanya süresinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular için: 444 54 64

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Bu kampanya sona ermiştir.