Mastarcard Ticari Kartlara, DeFacto’da indirim!

MasterCard logolu ticari kart kullanıcıları 30/11/2017’ye kadar www.defacto.com.tr 'den veya DeFacto mobil uygulamalarından Masterpass ile belirli ürünlerde tek seferde yapacakları 75 TL ve üzeri ilk harcamada anında 25 TL indirim kazanıyor. Siz de, Mastercard logolu QNB Finansbank Ticari Kartınızla Masterpass’e kaydolup, Masterpass kullanarak www.defacto.com.tr veya DeFacto mobil uygulamalarından yapacağınız alışverişinizde indirimden anında yararlanabilirsiniz.

Kampanya defacto.com.tr’ den Masterpass™ ile yapılan 75TL ve üzeri alışverişlerde anında sepette 25TL indirim sağlamaktadır.

Kampanya 30 Kasım 2017 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya defacto.com.tr’ ye ait tüm çevrimiçi kanallarda (internet sitesi, mobil internet sitesi, mobil uygulamaları) geçerlidir.

Her kullanıcı kampanyadan sadece bir kez yararlanabilecektir.

İade ve değişim durumunda kampanya ile kazanılan haklar kaybedilmektedir.

Kampanya, kupon kodu veya hediye çekleri ile birleştirilebilir.

Farklı ödeme kampanyaları ile birleştirilemez.

Ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya; yasaklı ürünlerde, konsinye ürün harcamalarında geçerli değildir. İndirim yasaklı ürün bilgisine www.defacto.com.tr 'den ulaşabilirsiniz.

Kampanya kapsamında De Facto’dan alınacak hizmet ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler De Facto’nun 0850 222 27 15 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

De Facto’nun tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için defacto.com.tr web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanya sona ermiştir.