Kuyum Sektöründe +2 Taksit!

CardFinans bireysel kredi kartı veya Artı Paket'e dahil CardFinans Fix’ler ile Mayıs ayı boyunca QNB Finansbank POS’larından yapılacak 2 taksitli alışverişlerde +2 taksit fırsatı!

Taksit fırsatı, 2 taksitli alışverişlere kart hamilinin isteği üzerine +2 taksit olarak uygulanacaktır.

CardFinans Fix "Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'lerden tahsil edilir. Artı Paket'e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabilir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Ticari kartlar, Banka kartları, Enpara.com Kredi Kartı, Artı Paket'e dahil olmayan CardFinans Fix’ler ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

QNB Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyaya tüm HSBC Advantage bireysel kredi kartları dahildir. HSBC Ticari Kartlar ve Advantage NakitPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. HSBC Concept Kart için katılım ücretsizdir.

Bu kampanya sona ermiştir.