Kelebek Mobilya

31 Temmuz 2019’a kadar anlaşmalı Kelebek Mobilya üye işyerlerinde CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil FixCard’lar ile QNB Finansbank POS’larından yapacağınız alışverişlerde 18’e varan taksit fırsatı!

Kampanya kapsamında yapılacak 2-12 arası taksitli alışverişlerde artı 6 taksit imkanı sunulacaktır.

Artı taksit üye iş yerinin uyguladığı taksit sayısı üzerine eklenecektir.

Artı Paket harici Fix Cardlar, banka kartları, ticari kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Fix Card Artı Paket üyesi olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz. Fix Card “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir.

Üye marka taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Kelebek Mobilya’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Kelebek Mobilya’dan alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Kelebek Mobilya’dan satın alınan ürünlerle ilgili Kelebek Mobilya’nın 444 18 05 numaralı telefon hattından bilgi alınabilir.

Bu kampanya sona ermiştir.