Hemşireler Haftasına Özel 50TL ParaPuan hediye!

Değerli Hemşirelerimiz, Hemşireler Haftası için size özel 18 Mayıs'a kadar Hemşire kredi kartınızla tek seferde yapacağınız 50TL ve üzeri her alışverişinizin %10’u değerinde, toplamda 50 TL’ye varan ParaPuan hediye! ParaPuan’larınızı 30 Haziran 2018 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Hemşire kart sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar harcama yapılan hemşire kredi kartına harcama anında yüklenecek olup, 30 Haziran 2018’e kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParaPuanlar 30 Haziran 2018’de geri alınacaktır. 

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, kazanılan ParaPuanlar geri alınır. ParaPuanlar harcanmış ise, ilgili tutar harcama yapılan kredi kartlarına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.

Hemşire kart dışındaki diğer bireysel kredi kartları, ticari kredi kartları, banka kartları ve ParaPuan’la yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir. 

Kampanya kapsamında ParaPuan kazanımı 14-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında olacak, bu tarihten sonra yapılan hiçbir harcama için kampanya kapsamında ParaPuan yüklemesi yapılmayacaktır.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili üye işyerlerinin şikayet hattına iletebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.